Ibiza club

Hi bookworms,

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog, voor jou een nieuwe review van het boek ‘Ibiza club’ geschreven door Linda van Rijn. Veel lees pleizer!

Verhaal!
Rosa van Leeuwen, voor haar fans beter bekend als RedLion, woont in een prachtige villa op Ibiza waar ze wekelijks draait als DJ in de clubs. Daarnaast vliegt ze de hele wereld over om mensen blij te maken met haar muziek. Maar er gebeurt iets waar door hoor haar relatie op de proef wordt gesteld en ontvangt ze opeens allemaal rare berichten, wie doet dit?

Mening!
Dit is het eerste boek dat ik van Linda heb gelezen en zeker niet de laatste. Ik vond het een heel spannend meeslepend boek. Je werd even in haar wereld meegenomen.Op een gegeven moment dacht ik, hoeveel drama kan een persoon hebben in zo een korte tijd, dat kan natuurlijk alleen maar in een boek voorkomen haha.
Wat ik storend vond was hoe vaak er niet werd gezegd dat Rosa tegen drugs was. Als dat 1 a 2 keer wordt verteld is dat oké, maar als je er te ver op in gaat is dat erg vervelend. Sommige verhaallijnen gaan ook over drugs, dat is oké maar dan hoef ik niet nog een keer te lezen dat Rosa er op tegen is.
Het was een fijn spannend boek, ik ga binnenkort op vakantie dus denk dat ik dan nog even een paar van haar boeken zal aanschaffen om die te lezen.

Ook gelezen? Wat was jouw mening? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: