Schrijver van de maand #augustus

Hey lieve lezer!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik weer een nieuwe schrijver van de maand. Veel lees plezier!

Wie?
De schrijver van deze maand is niemand liever dan C.J. Tudor.

Geschiedenis?
C.J. Tudor is opgegroeid Nottingham waar ze nu samen met haar gezin woont. Op haar zestiende stopte ze met school en heeft ze verschillende baandjes gehad. Inmiddels is ze fulltime schrijfster en wordt ook wel de vrouwelijke Britse Stephen King genoemd.

Eerste boek?
Het eerste boek dat Tudor geschreven heeft is de Krijtman. Zelf nog niet gelezen maar staat wel op mijn tbr list. Wel heb ik gehoord dat wanneer je dit boek gelezen hebt, dat de Anderen erg tegenvalt.

Aantal boeken?
Er staan inmiddels vier boeken op haar naam, die ik binnenkort maar een moet gaan aanschaffen. Maar er zullen vast wel meer boeken komen!

Waarom?
Deze maand las ik het boek de Anderen en dat heeft mij zeker verrast. Het was een spannend boek en ik wilde maar doorlezen. Daarom is voor mij C.J. Tudor de schrijver van de maand, omdat zij mij deze maand heeft verrast met haar verhaal.

Welke schrijver vond jij in de maand augustus leuk? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: