Jack de straat hond

Hi bookworms,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe review over het boek Jack de straathond geschreven door Ivy Pembroke. Veel lees plezier!

Verhaal!
Sam verhuisd samen zijn zoontje Teddy naar Christmas street in London. Ze komen in een vrij bijzonder straat, ze hebben namelijk een straathond, Jack. Al gauw komen ze erachter dat Jack het enige is wat ze gezamelijk hebben. Ze praten niet met elkaar, terwijl iedereen zijn problemen en geheimen heeft. De oude buurman, die heel chagrijnige is, maar eigenlijk heel alleen, twee verliefde tieners die in het geheim moeten afspreken, twee kinderen die ruzie maken over Jack, het homostel dat niets liever dan een kindje willen, de schrijfster die over de straat schrijft.
Zal het Jack lukken om ze een hechte straat te maken?

Mening!
Wat een heerlijk boek om even te ontsnappen aan je eigen dagelijkse zaken. Je waant je even in deze straat, het voelt alsof je zelf in de straat woont (helaas woon ik niet in London…) Je gluurt bij de buren naar binnen en zo zie je dat er in een straat zoveel verschillende mensen zijn ieder met hun eigen problemen.
Het leuke van dit boek is dan ook dat je van elk huishouden iets leert en hoe ze dan uit eindelijk tot 1 hechte straat smelten, dat allemaal door Jack, de straathond. Iedereen wil toch een Jack in zijn straat hebben, hoe leuk zou dat zijn.
Een heerlijk boek om te lezen tijdens de heerlijke zomer avonden, zeker het lezen waard!

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat vond jij er van? Laat het achter in de reactie!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: