Wij zijn licht

Hi Bookworms!

Wat leuk dat je weer een kijkje op mijn blog neemt! Vandaag heb ik een review over het boek ‘Wij zijn licht’ gechreven door Gerda Blees. Veel lees plezier!

Verhaal!
Wanneer Elisabeth, bewoner van woongroep ‘Klank & Liefde’ overlijd, is de arts die het moet verklaren niet helemaal zeker van een natuurlijke dood en is dan ook genoodzaakt om de politie erbij te halen. Die moeten het onderzoeken en komen erachter dat ze met een vreemde groep of sekte te maken hebben. Maar is het moord?

Mening!
Ik vind dit echt een raar boek, het las niet lekker en het was heel vaag. Het enige wat ik dacht tijdens het boek was, ‘Wat lees ik nu eigenlijk?’. Je leest niet vanuit een persoon, maar vanuit voorwerpen, gevoelens en emoties. Langzaam maar zeker werd je wel meegenomen in de geschiedenis van de woongroep en van de bewoners. Maar nog vond ik het geen fijn boek om te lezen en ben ook blij dat het uit is en ik aan iets nieuws en iets luchtiger kan beginnen.
Voor mij was dit niet het boek en zal dan ook niet snel nog wat lezen van deze schrijfster.

Ook dit boek gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: