Overdosis

Hey Bookworms!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een review over het boek ‘Overdosis’ geschreven door Helen Vreeswijk. Veel lees plezier!

Verhaal!
Emma, Sanne, Idde, Bart, Gopal en Erik zijn een vriendengroep en spreken geregeld af in de schuur in de tuin van Sanne en Emma. Ze willen wel eens wat nieuws proberen en Gopal komt met het idee om eens een joint te roken. Bij Bolle Joop kan je goed spul halen en dat doen ze dan ook. Alleen weet niemand hoe je zoiets moet doen en ze besluiten Pim te bellen, Pim is een drugdealer en heeft verstand ervan. Hij neemt wel zijn vriend Stijn mee en zo spreken ze af om een joint te gaan roken.
Maar het blijft niet bij een jointje, niet voor iedereen in ieder geval. Maar dan gaat het fout, en nu?

Mening!
Dit boek heb ik ongeveer 5x eerder proberen te lezen en toen legde ik hem na hoofdstuk 1 alweer weg. Die ken ik dan ook inmiddels uit mijn hoofd. Nu besloot ik, op advies van Kim (mijn beste vriendin), om hem eens uit te lezen. Dat heb ik dan ook gedaan en ik moet toegeven dat hij erg makkelijk weg leest.
Ik heb meerdere boeken van Helen Vreeswijk gelezen, die lees ik sinds de middelbare school en deze is niet mijn favoriet en ik heb er zeker betere gelezen.
Wat ik wel vervelend vond is dat je niet perse uit één persoon leest en dat je iedere keer uit iemand anders leest zonder dat het er vermeld staat. Dat kwam voor mij wat verwarrend over. Maar zeker wel het moeite waard om te lezen en ik denk vooral voor middelbare scholieren zijn de boeken van Helen Vreeswijk aan te raden.

Ook het boek gelezen? Wat vond jij er van? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: