Schrijver van de maand #juli

Hi!

Oeps.. Vergeten dat ik deze post nog moest schrijven. Daarom later dan normaal online… Excuses hiervoor. Maar hij is er nu. Laat ik snel beginnen!

Wie?
De schrijver voor mij van deze maan dis niemand minde dan Linda van Rijn!

Geschiedenis?
Linda van Rijn is na haar studie Literatuurwetenschap in de reisbranche gaan werken, eerst als reisleidster in verschillende landen en later is ze manager van een grote reisorganisatie geworden. Sinds 2011 schrijft ze twee vakantiethrillers per jaar, en bijna al haar boeken in de besteller 60 gestaan!

Eerste boek?
Last minute is het eerste boek dat Linda van Rijn geschreven heeft.

Aantal boeken?
Inmiddels staan er 23 boeken op haar naam. Dus genoeg om nog te lezen:)

Waarom?
Linda van Rijn heeft mij verrast, onlangs las ik haar laatste geschreven boek ‘Ibiza club’ en het was een fijn verhaal. Met spanning en drama erin Haar schrijfstijl spreekt mij erg aan en neemt mij mee op het avontuur en in de drama. Du ik kan niet wachten tot ik haar volgende boeken kan gaan lezen!

Wie was voor jou de schrijver van de maand? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: