IJskoud

Hey Bookworms!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een review over ‘IJskoud’ geschreven door Jennifer L. Armentrout. Veel lees plezier!

Verhaal!
Sydney en Kyler zijn al bevriend sinds Kyler Sydney een zand taart liet eten in de zandbak. Alleen zijn er naarmate ze ouder zijn geworden gevoelens bij komen kijken. Alleen neukt Kyler alles wat los en vast zit en kijkt Sydney niet naar andere jongens dan Kyler.
Wanneer ze naar hun jaarlijkse uitje gaan in Snowshoe, komen Kyler en Sydney vast te zitten in een sneeuwstorm en kunnen ze niet naar buiten en worden het koude dagen. Of worden het hele hete dagen? Want de spanning wordt heet tussen die twee.

Mening!
Het was weer een heerlijke romance om weg te lezen. Voor mij wel meer een verhaal om te lezen tijdens de winter, omdat het zich afspeelt tijdens wintersport, ik vind dat ik het dan ook in de winter moet lezen, maar dat is mijn mening.
Er zat ook een soort spanning in, want Kyler en Sydney werden aangevallen, iemand had het om hen gemunt en dat had wel wat meer naar voren mogen komen, want het waren kleine stukjes iedere keer, als dat meer naar voren was gekomen dan was het ook een stuk spannender geweest.
Verder wel genoten van de universiteit roman, dat is denk ik toch echt mijn favoriete genre, ik vind dat heerlijk weg lezen. Dus mochten jullie nog tips hebben, laat ze dan maar gerust achter in de reacties.

Het boek ook gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: