Filmtips #augustus

Hey lieve lezers,

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag is het weer tijd voor mijn film tips. Alvast veel kijk en leesplezier!

Grease
Pathe thuis, Netflix
Moet ik het verhaal echt nog gaan vertellen? Ik doe het wel even!
Sandy en Danny hebben een hele leuke zomer gehad aan het strand, een vakantie liefde kan je het wel noemen. Alleen ging Sandy weer terug naar Australië en dachten ze elkaar nooit meer te zien. Maar haar ouders besloten om in Amerika te blijven voor werk. Dus moest Sandy naar een nieuwe school. Waar niemand minderdan Danny Zuko, de populaire knappe hunk van de school. Maar die tegen Sandy niet zo lief is als hij voorheen was op het strand? Misschien is Danny niet de jongen voor Sandy?
Laatst was ik naar de drive in bioscoop geweest, waar deze film draaide. Er zijn steeds meer drive in bioscopen dus zeker aan te raden om er een keer heen te gaan!

Paddington
Netflix, pathe thuis
Paddington de beer die bij zijn ouders weg moest en naar Engeland ging en aankomt op station Paddington. Daar werd die geadopteerd door een familie en ging zich gedragen als een mens, maar dat is nog niet gemakkelijk als iedereen jou achter de tralies wil, terwijl je maar een onschuldige beer bent.

Taal is zeg maar echt mijn ding
Pathe thuis, Videoland
Taal, iedereen gebruikt op verschillende manieren. Voor iedereen is taal anders en daarom zo moeilijk te begrijpen. Tot je er in gaat verdiepen wat iemand zegt. Je bent interviewer en moet personen interviewen, maar soms heb je geen idee waar het over gaat? Wat moet je dan doen je er in verdiepen of ze verbeteren?

Welke films moet ik echt kijken deze maand? Laat het onder in de reacties achter.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: