Nachtschade

Hi Bookworms,

Welkom bij weer een nieuwe blog. Vandaag een review van het boek ‘Nachtschade’ geschreven door Karin Slaughter. Veel lees plezier!

Het verhaal
Sara Linton spreekt met haar zusje af om wat te lunchen. Wanneer ze naar de wc gaat vind ze een jonge vrouw op het toilet helemaal opgesneden. Of in ieder geval is er een kruis in lichaam gesneden. Niet veel later meld het tweede slachtoffer die ze gelukkig nog konden redden, maar wilde dit meisje wel gered worden.
Hierdoor moeten Sara en Jeffrey Tolliver, politie commissaris en de ex van Sara, opeens veel samen werken. Maar hoe kan Sara hem dan vergeten, als hij telkens bij haar opduikt?

Mening!
Dit is het eerste boek van de Grant County reeks, beter bekend als de Sara Linton reeks. Natuurlijk wist ik al iets van Sara haar verleden door de Atlanta reeks, beter bekend als de Will Trent reeks. Maar nu lees ik het verhaal van haar en Jeffrey en leer ik Jeffrey ook gelijk kennen.
Het is zeker een goed en spannend begin. Wat we van Karin gewend zijn veel bloed en viezigheid. Ik bewonder echt hoe ze dit soort dingen kan verzinnen. Daar heb ik zeker respect voor.
Ook in dit boek verdenk je de één na de ander. Maar verder in het verhaal kom je erachter als je goed oplet en dat vond ik wel een leuk detail. Dat wanneer je een beetje logisch dacht dat je er snel achterkomt wie het is.
Ik heb direct zin om verder te lezen hoe het tussen Jeffrey en Sara verder gaat en of ze nog meer moorden kunnen oplossen!

Ook gelezen? Wat is jou mening? En welke serie vind je leuker, de Grant County of Atlanta? Laat het achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: