Tegen beter weten in

Hey Bookworms,

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik voor jou een review over het boek Tegen beter weten in’ geschreven door Charlotte de Monchy. Veel lees plezier!

Het verhaal
De uitgeverij waar Lois werkt is bijna failliet, alleen het boek over het leven van oud superster Marius Delaive die jarenlang in de boyband Crush zat, kan de uitgeverij helpen. Marius leeft inmiddels een rutug leven in Canada waar hij een houtbewerkingsbedrijf heeft. Voor dat Lois naar Canada vertrok hadden twee van haar collega’s het al geprobeerd. Maar met Marius valt niet te praten. Hij wil niks meer met de media te maken hebben. Alleen heeft hij tien jaar geleden wel een contract getekend en hij i eigenlijk verplicht alles over hem te vertellen. Zal het Lois dan lukken om toch die biografie te kunnen schrijven.
Lois komt terecht in een B&B van Jill, Jill is bezig om het hotel over te kopen. Alleen heeft Marc hetzelfde idee. Marc die al zes hotel in bezit is. Jill gaat dwars liggen door hem de cijfers niet te laten zien maar is dat wel het beste idee?
Jill en Lois worden vrienden. Geluk voor Lois dat Jill bevriend is met Marius. En hoopt dat Jill een goed woordje kan doen.

Mening!
Dit is het eerste boek dat ik van Charlotte heb gelezen, maar zeker niet de laatste. Dit boek heb ik ontvangen in mijn Boox box. Toen ik de achterkant las vond ik het gelijk een leuk verhaal en het is zeker geen tegenvaller geworden. Het leest heerlijk weg en je leeft even in een ander land. Dit verhaal speelt zich af in Canada, een land dat hoog op mijn bucketlist staat, tijdens het lezen was ik daar gewoon en speelde het af als een film af.
Ik voelde ook echt mee met Lois, zelf ben ik ook fan geweest van boyband zowel one direction als B-Brave en ik ging mij even in haar positie plaatsen, wat als ik later Samuel van B-Brave of Zayn van one direction mag volgen voor een boek. Haha, vroeger hing mijn hele kamer vol met posters van hen.
Voor de vakantie die er aan zit te komen is dit zeker een boek om in je tas/koffer mee te nemen.
Ik kan niet wachten om de andere boeken van Charlotte de Monchy te lezen, misschien neem ik die mee in mijn koffer naar Griekenland, alleen is dat pas in september haha.

Zelf dit boek gelezen of een ander boek van Charlotte de Monchy? Wat vond je ervan en welk boek raad je me aan het eerste te lezen? Laat het onder in de reacties achter.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: