Little women

Hi!

Welkom bij weer een neiuwe blog post. Vandaag heb ik voor jullie een review over de film ‘Little women’. Veel lees/kijkplezier!

Verhaal!
Jo March wil niets liever dan schrijfster worden. Al sinds ze klein is schrijft ze verhalen en vertelde die later aan haar zusjes. Nu ze ouder is verkoopt ze haar verhalen aan de krant voor 20 dollar. Wanneer ze vanuit New York terug gaat naar haar geboorte dorpje omdat haar zusje op sterven ligt. Dan komt het idee om een verhaal over hun leven te gaan schrijven en over de buurjongen Laurie, waar ze al jaren bevriend mee is en eigenlijk meer van houdt dat dat ze toe wil geven, maar ze wil niet trouwen, ze wil onafhankelijk zijn van een man.
In de film leren we alle zusjes kennen en hoe hen ieder haar droom achterna gaat. Of in ieder geval proberen. Want niet iedereen lukt het.

Mening!
Di was echt een film die ik dolgraag in de bioscoop wilde zien. Hij draaide al voor de corona maar toen had ik nog niet het dag kunnen vinden om er heen te gaan. Dus nu na corona moest ik hem zien, hij stond inmiddels ook al op Pathe thuis, maar ik heb een pathe unlimeted en zou het zonde zijn als ik hem zou huren op pathe thuis.
Maar wat heb ik gelachen tijdens de film. Het speelt zich af in de geschiedenis, soms wenste ik dat ik ook in die periode leefde, maar ik leef in het nu, maar door deze film toch ook een beetje in het toen haha. Hoe Saoirse Ronan de rol van Jo speelt is ook echt goed, iedere acteur is echt goed uitgekozen in deze film. Zeker aan te raden om te zien, in de bioscoop of op Pathe thuis.

Deze film ook gezien? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: