Goede dochter

Hey lezers!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik weer een review van het boek ‘Goede dochter’ van Karin Slaughter. Veel lees plezier!

Het verhaal
Charlotte Quinn, beter bekend als Charlie, heeft na een one night stand per ongeluk van telefoon gewisseld. De persoon in kwestie is leraar op een school en daar heeft Charlie afgesproken om de telefoon te wisselen. Daar aangekomen. Begint er iemand in de gang te schieten. Ze gaan er op af. Maar Charlie kan alleen maar denken aan wat er achtentwintig jaar geleden bij haar thuis is gebeurd. Toen haar moeder dood geschoten werd en haar zus levend begraven. En zij… Zij verkracht werd door Zach.

Mening!
Dat ik fan ben van de boeken van Karin Slaughter is denk inmiddels wel bekend. Normaal las ik de boeken van de Will Trent en Sara Linton reeks. Maar nu heb ik een stand alone gelezen en ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld ben. Ik vond dit een goed boek met een paar plottwisten. Ik werd echt meegezogen door het boek.
het verhaal was goed in elkaar gezet, het begon met de gebeurtenis van achtentwintig jaar geleden en vervolgens over de schietpartij.
Het hele verhaal ging meer om hoe de familie band moest hersteld worden en bijna niet over de zaak over de schietpartij, dat was een klein min puntje.
Het was een heel spannend verhaal waarbij ik door en door wilde lezen.

Zelf dit boek gelezen? Wat is jouw mening?
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: