The high note

Hey!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie een review over de film ‘the high note’. Veel lees/kijkplezier!

Verhaal!
Maggie, de assistent van de wereld beroemde zangeres Grace Davis, wil niets liever producer worden. Dat is dan ook de reden waarom ze ooit als assistent is begonnen. Wanneer Jack de manager andere plannen heeft voor Grace, hij vind Grace te oud om nog een album op te nemen terwijl Maggie het een fantastisch idee vind om nog een album op te nemen, die zij graag wil producen.
Wanneer Grace daar niks van wil horen zoekt Maggie iemand anders om muziek voor te producen, snel denkt ze aan de jongen die ze tegen kwam bij de supermarkt en die geweldig kan zingen. Ze zoekt hem op en verteld dat ze producer is en dat ze graag met hem wil samen werken. Hij stemt in en dat is het eerste moment dat Maggie haar droom kan verwezenlijke.

Mening!
Toen ik de trailer zag dacht ik van ‘mwah, kan wel leuk zijn.’ maar uit eindelijk is het heel positief uitgepakt. Er zat een veel beter verhaal in dan de trailer eigenlijk laat zien. De trailer is een beetje alsof Grace een enorme bitch is. Maar in de film valt dat echt wel mee. Dat vind ik dan jammer dat de trailer zo anders overkomt dan de film daadwerkelijk is.
Het is zeker een aanrader om heen te gaan, er zaten leuke maar ook zielige stukjes in en een beetje romance. Het is een lekker swingende film.

De film ook gezien? Wat vond jij ervan? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: