The Boox unboxing #juli

Hey Bookworms!

Vandaag heb ik weer voor jullie een nieuwe unboxing van Boox. Benieuwd wat er in zit? Lees dan snel door. Maar eerst, wat is Boox?

Wat is the Boox?
The Boox in een abonnement waarbij je elke maand een boek in het door jou gekozen genre ontvangt. Je kan kiezen voor één boek (single boox) en dat is €25,99 per maand of twee boeken (double boox) dat is €41,99 per maand. Je kan voor één keer een boek bestellen, voor een kwartaal, een half jaar of een jaar.
Je kan kiezen uit de volgende genres, Roman, Feelgood, Thriller, Young Adult NL, Young Adult ENG, Kids en dan heb je nog een de mysterybox, dat inhoud dat het elke maand weer een verrassing welk genre je ontvangt.
Naast boeken ontvang je een leuke goodie en een boeklegger.

Welke Boox heb ik besteld?
Ik heb the Double Boox voor 3 maanden besteld met het genre Feelgood en mysterie. Ik heb voor het 3 maanden gedaan, zodat ik ook een beetje kan afwisselen in de genres.

The unBOOxing
De boeken
Uitverkorenen – Veronica Roth (Mysterie)
Ergens vlak bij Chicago drong op een duistere dag het kwaad de wereld binnen en bracht chaos en verwoesting. Vijf schijnbaar doodgewone tieners – Sloane, Matt, Ines, Albie en Esther- werden opgeroepen zich te melden. Een van hen zou de uitverkorene zij, de enige die de wereld kon redden. En waar of niet, het werkte: het kwaad werd verslagen en de aarde was veilig. Tot nu.
Tien jaar later is de wereld de tragedie bijna vergeten. Maar Sloane niet. Zij wordt nog elke dag achtervolgd door haar verleden: letterlijk, door de paparazzi die haar maar niet met rust laten, en letterlijk, door het kwaad dat haar nog altijd nachtmerries bezorgt. Op het tienjarig jubileum van hun overwinning slaat het noodlot opnieuw toe: een van de vijf overlijdt. En als de overige vier zich verzamelen voor de begrafenis, op de plek waar het kwaad altijd verslagen werd, doen ze een huiveringwekkende ontdekking die alles op losse schoeven zet.

Liefde met vertraging – Laura Jane Williams (Feelgood)
Nadia neemt elke ochtend de metro van halfacht. Behalve als ze zicht verslaapt, wat nogal vaak gebeurt. Daniel neemt echt elke ochtend de metro van halfacht, wat voor hem niet zo moeilijk is, want sinds het overlijden van zijn vader heeft hij nog geen nacht goed geslapen.
Op een ochtend wordt Nadia door haar vriendin Emma geattendeerd op een berichtje in de krantenrubriek Aansluiting gemist: ‘Aan dat waanzinnig leuke blonde meisje op de Northern Line met de designertas en de jurk met koffievlekken. Ik ben die gast die bij de deur van jouw wagon staat. Een keer iets drinken?’
Nadia weet het zeker: dit gaat over haar! De mysterieuze Metroman intrigeert haar, en ze haast zich de volgende morgen, ruim op tijd, naar het station. Maar op de een of andere manier lopen ze elkaar steeds mis. Tot het hun dan eindelijk lukt een afspraakje te maken… en Daniel niet komt opdagen!

The Goodies
Zoals als elke maand heb ik weer mooie boekenleggers gekregen die ik bij mijn verzameling heb gedumpt. Dit keer heb ik ook een kleerkast/koffer geurzakje gekregen, super handig als we op vakantie gaan dan blijven je kleren lekker ruiken in de koffer!
Een leuk kaarsje zat er ook bij, zonder geur maar staat wel leuk in mijn kamer bij de boeken. En ik heb lekkere smarties gekregen die ik heerlijk kan eten tijdens het lezen van de boeken!

Ik ben heel benieuwd naar de boeken die ik heb ontvangen. Liefde met vertraging ben ik al een aantal keer op bookstagram tegen gekomen en waren ze over het algemeen positief. Uitverkoren ben ik nog niet tegen gekomen, maar het verhaal lijkt mij erg spannend dus ik kan niet wachten tot ik die kan lezen.
Dikke kus,
Britt

Een gedachte over “The Boox unboxing #juli

Voeg uw reactie toe

  1. Leuke unboxing weer!

    Laat je trouwens niet te veel leiden door of een boek wel of niet op insta voorbij komt. Sommige uitgeverijen promoten veel meer via insta dan anderen, dus het zegt niets over het boek 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: