Mijn grootste wens

Hey lezers!

Welkom bij weer een neiuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek Mijn grootste wens van Lucy Dillon. Veel lees plezier!

Het verhaal
Caitlin en Patrick zitten in een relatie crisis en zijn op het punt gekomen om te scheiden. Sinds Patrick het huis heeft verlaten praat de Nancy, de dochter van Patrick en Caitlin niet meer tegen elkaar.
Eva haar man is overleden en na twee jaar zit ze daar nog steeds op te rouwen. Maar dan komt de advocaat van Mick, de overleden man van Eva, met dagboeken aanzetten. Ze willen zijn leven als acteur in een boek schrijven door middel van zijn dagboeken. Dat zag Eva niet zitten. Zij had een beeld van Mick, haar versie van hun leven. Ze is bang dat alles veranderd wanneer ze de dagboeken gaat lezen. Toch weet Alex, de charmante, onhandige schrijver, die het boek gaat schrijven Eva tot lezen aan te zetten. Maar was dat nu wel zo goed idee?
Door de scheiding van Caitlin en Patrick, moeten de kinderen om het weekend naar Eva, de zus van Patrick. Patrick gaat namelijk in NewCastle werken en wonen en dat is te ver van Bristol waar Caitlin en de kinderen wonen. De kinderen kennen Eva niet want ze waren nooit zo hechte familie.
Maar doordat Caitlin plotseling mee moet naar Eva, en zij en Eva praten als nooit, hebben ze de missie om Nancy weer te laten praten.

Mening!
Ik vond dit echt een heel leuk verhaal. Tot het laatste wachtte ik ook n spanning af waarom Nancy niet wilde praten.
Het was ook heel makkelijk weg te lezen. Voor mij hoefde sommige verhaallijnen er niet perse in want die hadden niet echt meerwaarde voor het boek.
Dit is een heerlijk boek om komende tijd lekker op het strand of bij het zwembad te lezen Mocht het mooi weer worden en anders mocht je toch op vakantie gaan, kan ik dit boek zeker aanraden.

Dit was de review van Mijn grootste wens van Lucy Dillon. Heb jij dit boek ook gelezen? Dan ben ik erg benieuwd naar jouw mening! Laat die achter in de reacties.
Dikke kus,
Brit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: