Un divan à Tunis

Hey!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik weer een nieuwe film review, van de film ‘Un divan à Tunis. Veel lees/kijkplezier!

Verhaal!
Na een aantal jaar in Parijs te hebben gewoond besluit Selma terug te gaan naar haar geboorteplaats in Tunesië. Daar opent ze haar eigen psychologiepraktijk, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Iedereen in de stad vind het raar, wie praat er nu over zijn problemen? Het dorpje snapt het niet. Maar als de politie hier lucht van krijgt en een bezoekje brengt aan Selma, komt ze erachter dat ze een vergunning hiervoor moet hebben en tot die tijd mag ze geen cliënten ontvangen. Ze doet er alles aan om de papieren op orde te krijgen.

Mening!
Het is een hele grappig film. Je hebt verschillende soorten types in de film en die worden allemaal goed gespeeld.
In de film wordt Frans en Arabisch gesproken, hoe wel ik dat vaak een probleem vind om het goed te kunnen volgen had ik daar bij deze film niet echt moeite mee. Natuurlijk werd het ondertiteld en dat helpt zeker maar ik zat niet alleen maar de ondertiteling te lezen.
Wat Selma nu naar haar geboorteplaats brengt, dat is mij nog een vraagteken. Er werd veel naar gevraagd maar een antwoord hebben we niet gekregen, dat vind ik wel iets storend, maar niks aan te doen haha.

Deze film ook gezien? Wat is jouw mening? Laat het hieronder in de reactie weten.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: