Laatste weduwe

Hey!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe review. Een review van Laatste weduwe van Karin Slaughter. Veel lees plezier.

Het verhaal
Na het boodschappen doen wordt Michelle Spivey, een wetenschapper van de CDC ontvoert.
Een maand later, op de vrije dag van Will en Sara, voelen ze opeens de grond trillen. Eerste denken ze aan een aardbeving. Maar al snel zien ze buiten de rookpluimen in de lucht. Ze gaan er direct op af Daar aangekomen bij een botsing wordt Sara ontvoert en is Will Radeloos. Er zit voor Will niks ander op dan undercover te gaan bij de bende die Sara heeft.

Mening!
Dit was echt een spannend verhaal. Wat ik vooral leuk vond is dat het eens met één van hen te maken heeft. Het gaat erom om Sara te bevrijden. De liefde tussen Sara en Will spat er dan ook echt vanaf.
In het begin gingen elke 3 hoofdstukken om hetzelfde tijdbestek maar uit een ander personage, eerst vanuit Sara, dan vanuit Will en vervolgens vanuit Faith.
Het boek las ook lekker weg, dat heb ik niet altijd bij de boeken van Karin Slaughter, maar bij dit boek dus wel. Ik kan niet wachten tot ik het nieuwe boek in de Will Trent reeks kan lezen Hij is sinds vorige maand uit dus ik zal hem snel in mijn collectie toevoegen.

Dit was dan weer mijn review over het boek Laatste weduwe van Karin Slaughter.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: