Veel liefs, Lara Jean

Hi Bookworms,

Vandaag weer een nieuwe review voor jullie. Dit keer een review over het boek Veel liefs, Lara Jean, geschreven door Jenny Hann, het laatste deel van de Aan alle jongens van wie ik hield, serie. Veel lees plezier!

Het verhaal
Het is het laatste jaar voor LJ en Peter, dat betekent voor spanning wachten op de uitslag voor welke universiteit ze zullen worden aangenomen. Peter wist het al, die had zich al vervroegd in geschreven. Maar nu is het wachten op LJ haar antwoord. Ze hoopt naar dezelfde universiteit te gaan als Peter. Zodat ze hun relatie niet op het spel hoeven te zetten. aar wanneer LJ onverwacht een andere universiteit moet kiezen, krijgt ze het gevoel dat ze ook moet kiezen tussen een goede universiteit en de relatie met Peter. Gaat ze met deze beslissing haar relatie op het spel zetten? Of is het tijd voor een nieuw contract?

Mening!
Ik vind het jammer dat de serie is afgelopen, ik had graag willen lezen wat er van LJ en peter terecht komt op de universiteit. Maar goed, ik heb het hiervoor niet voor het zeggen.
Denk dat dit wel mijn favoriete deel van de serie is. LJ en peter zijn een stuk volwassener geworden en dat vond ik leuk om te lezen. ze zijn van tiener naar volwassene gegaan. Dat vond ik erg leuk. Er zat ook wat meer drama in dan de vorige boeken, in iedergeval volwassene drama, dat is wat ik wil lezen.
Ik kan niet wachten tot de film van dit boek dit jaar nog op Netflix zal verschijnen. Excited!

Dit was mijn review van het boek Veel liefs, Lara Jean. Wat was jouw favoriete deel van de serie? Ik hoor het graag.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: