Stiefzus

Hi!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik een review over het boek Stiefzus, geschreven door Jennifer Donnelly. Veel lees plezier!

Het verhaal
Je kent het sprookje van Assepoester wel, maar wat gebeurde er daarna? Toen Assepoester meeging met de prins, wat bleef er over van de lelijke stiefzussen?
Het hele dorp wist hoe ze Ella behandelde, dat zee in een bezemkast sliep en dat de lelijke stiefzussen hun tenen hadden afgesneden om in het glazen muiltje te passen. Daar was het dorp het niet mee eens. En belaagde de stief familie van Ella. Iabelle wa jaloers op Ella, warom was zij mooi en was Issabelle lelijk en dik. Wanneer ze de kans krijgt het lot te veranderen moet ze die met twee handen aangrijpen. Maar schoonheid zit niet vanbuiten, maar van binnen.

Mening!
Ik had best hoge verwachtingen van het boek, op bookstagram zag ik veel enthousiaste reviews. Mij viel die echter een beetje tegen. Ik weet niet waar het aan ligt, misschien had ik het spannender en romantischer verwacht. Maar ik kwam heel moeilijk in het verhaal. Ik snapte de rol van Tantine en van Markies niet in het begin, want daar begon het verhaal mee, daarnaast snap ik de strijd tussen hen nog steeds niet. Dit is niet het boek wat ik had verwacht te gaan lezen. Dat was best jammer maar dat gebeurd wel eens.

Dit was mijn review over het boek Stiefszus geschreven door Jennifer Donnelly. Welke mening hebben jullie over het boek? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: