The Boox unboxing #juni

Hey!

Welkom bij weer een neiuwe blogpot. Vandaag heb ik voor jullie een unboxing van de Boox. Veel lees plezier!

Wat is the Boox?
The Boox in een abonnement waarbij je elke maand een boek in het door jou gekozen genre ontvangt. Je kan kiezen voor één boek (single boox) en dat is €25,99 per maand of twee boeken (double boox) dat is €41,99 per maand. Je kan voor één keer een boek bestellen, voor een kwartaal, een half jaar of een jaar.
Je kan kiezen uit de volgende genres, Roman, Feelgood, Thriller, Young Adult NL, Young Adult ENG, Kids en dan heb je nog een de mysterybox, dat inhoud dat het elke maand weer een verrassing welk genre je ontvangt.
Naast boeken ontvang je een leuke goodie en een boeklegger.

Welke Boox heb ik besteld?
Ik heb the Double Boox voor 3 maanden besteld met de genre’s Feelgood en Mysterie. De reden dat ik voor 3 maanden heb gekozen is omdat ik et leuk vindt om te variëren. Over drie maanden zal ik weer een ander genre kiezen!

The unboxing
Boeken
Jack de straathond (Feelgood)
Jack is een tevreden straathond, geadopteerd door alle bewoners van Christmas Sreet. Of is het andersom? Voor Sam, die na de dood van zijn vrouw terug naar Londen verhuist, vormt Jack het onofficiële welkomstcomité van de straat. Voor Sams zoontje Teddy, is de pluizenbol een broodnodige vriend.
Maar Christmas Street is niet meer wat het ooit was volgens Bill., de oudste en hardst mopperende bewoner. Hij kan zich herinneren hoe iedereen er samenleefde. Nu leven de mensen lang elkaar heen , zonder echt contact te maken.
Terwijl Sam en Teddy beginnen te wennen aan hun nieuwe huis, brengt de viervoetige charme van Jack alle bewoners van de straat steeds een beetje dichter bij elkaar. En door een kleine goede daad kan het zomaar zijn dat Christmas Street verandert in een plek vol mooie, blijvende herinneringen.

De anderen (Mysterie)
Als hij naar huis rijdt, ziet Gabe opeens het gezicht van een meisje achter het raam van een andere auto. Haar lippen vormen één woord: ‘Papa.’Het is zijn vijfjarige dichter Izzy. Daarna ziet hij haar nooi tmeer.
Drie jaar later rijdt Gabe elke dag op en neer op diezelfde weg, opzoek, naar de auto die zijn dochter wegvoerde. Hij weigert de hoop op te geven, zelfs al geloven de meeste mensen in zijn omgeveing niet meer dat Izzy nog leeft. Fran en haar dochter Alice bevinden zich ook op die snelweg. Zij zijn niet opzoek, ze zijn op de vlucht. Ze proberen de mensen die hen pijn wilen doen telkens één stap voor te blijven. Want Fran kent de waarheid Zij weet wat er gebeurd is met Gabes dochter. Zij weet wie er verantwoordelijk zijn. En ze weet wat ze zullen doen als ze haar en Alice zullen vinden.

Goodies
Zoals elke maand zitten er weer een aantal goodies in. Deze zijn vaak aan thema van de maand. Deze maand was het mooi weer. Dus naast de mooie boekenleggers heb ik IJsblokjes gekregen en een opblaasbare houder die je in het zwembad kan doen en daar je drankje inzetten. Ideaal voor als het badje straks weer opstaat.

Dit was dan weer mijn unboxing voor deze maand. Ik ben heel benieuwd naar de boeken want die klinken erg leuk en spannend. Binnenkort vinden jullie hiervan een review op mijn blog!
Dikke kus,
Britt

2 gedachten over “The Boox unboxing #juni

Voeg uw reactie toe

  1. Leuke unboxing! Wel een stukje feedback: ik zie wat slordigheidsfoutjes in je blog. ‘pp’ in plaats van ‘op’, ‘die’ in plaats van ‘drie’, tekst die er twee keer staat, dat soort dingen. Je blogs lezen lekkerder als je dat soort dingen eruit weet te halen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: