Aan alle jongens van wie ik hield

Hey!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag een review over het boek ‘Aan alle jongens van wie ik hield’ geschreven door Jenny Han! Het eerste deel van de serie.

Het verhaal
Lara Jean leeft samen met haar zus Margot, haar zusje Kitty en hun vader. Haar moeder is gestorven toen Lara Jean nog jong was.
Wanneer ze verliefd werd en schreef ze een brief om haar verliefdheid te eindigen, dit heeft ze nu inmiddels vijf keer gedaan, ze schreef ze, deed ze in een envelop, adresseerde en plakte er een postzegel op, maar ze verstuurde ze nooit! Tot ze op een dag verdwenen zijn en de jongens aan wie ze er één stuurde verhaal kwamen halen.
Dit was een nachtmerrie voor Lara Jean, ze schreef haar grootste geheimen op in die brieven en nu hebben zij ze allemaal kunnen lezen. Inclusief Josh, de vriend van haar oudere zus. Oeps…
Gelukkig kan ze er positieve dingen uithalen. Of niet?

Mening!
De film staat nu al een tijdje op Netflix en die wilde ik heel graag zien, maar omdat After zo ander was dan mijn verwachting besloot ik eerst het boek te lezen.
Hij stond dus al een tijdje op mijn tbr lijst en nu heb ik hem eindelijk gelezen.
Dit boek is echt een romcom, er zitten leuke romantische stukjes in, maar ik heb ook zeker gelachen om Lara Jean. Soms zie ik een aantal dingen van mijzelf terug in haar. Vooral als het om jongens gaat, verliefd zijn in leuk, maar wanneer het ‘echt’ en ‘serieus’ wordt is het ook angstaanjagend. Zo voel ik mij ook wel.
Dit is het boek dat je wil lezen tijdens je vakantie aan het zwembad of aan het strand, of tijdens de winter dagen bij de verwarming met een lekker kopje warme chocolade melk en koekjes. Vooral dat laatste, die vibe kreeg ik erdoor, dat het weer winter moest worden.
Het boek is heerlijk te lezen van het begin tot het eind en je leeft helemaal mee met de avonturen van Lara Jean. Zeker een aanrader om te lezen.

Dit was dan weer mijn review. Ik kan niet wachten tot ik het volgende deel kan lezen, ik wil weten hoe het verder gaat met Lara Jean en haar liefdesbrieven.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: