Meisjes zoals wij

Hey lezers!

Welkom bij weer een nieuwe review. Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek Meisjes zoals wij van Cristina Alger. Veel plezier met lezen!

Het verhaal
Nell Flynn, dochter van rechercheur Martin Flynn, zelf werkzaam bij de FBI. Haar band met haar vader is al enige tijd niet goed. Sinds haar moeder is overleden toen zij 7 jaar was is de band verslechterd. Toen ze oud genoeg was, liet ze Long Island achter zich en vertrok om te werken bij de FBI. Nu haar vader is omgekomen bij een motor ongeluk moet ze terug keren naar Long Island voor de crematie van haar vader. Alleen werd ze in een zaak gegooid met heel veel sporen die naar haar vader leiden. Nu verdenkt ze hem ook van de moord op haar moeder. Wat heeft haar vader met de vermoorden meisjes te maken? En met de moord op haar moeder?

Mening!
Dit boek las zo lekker weg, eigenlijk was het een lang verhaal maar dan kort. Heel logisch maar goed, zo voelde het voor mij. Je werd echt het verhaal ingezogen en je begon zelf allemaal theorieën te verzinnen over wat er gebeurd kan zijn. Dit is het eerste boek dat ik heb gelezen van Cristina Alger, maar ik ben zeer benieuwd naar haar andere boeken. Als die net zo snel lezen als deze dan wil ik die graag lezen.
Het was geen langdradig verhaal en veel poespas erom heen. Daar houd ik wel van als het gaat om misdaad verhalen. Alleen de zaak en meer niet.

Dit was mijn review over het boek, Meisjes zoals wij. Heb jij dit boek ook gelezen? Dan ben ik erg benieuwd naar jou mening!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: