Filmtips #mei

Hey!

Vandaag voor jullie de filmtips van mei. Voor iedereen die niet meer weet wat hij moet kijken deze quarantaine haha. Veel lees en kijk plezier!

Singel 39
Pathe thuis, Netflix, Videoland
Het verhaal gaat over Monique, gespeeld door Lies Visschedijk, en over Max, gespeeld door Waldemar Torenstra. Monique is een geweldige hartchirurg en heeft een goed leven. Alleen mist zij een man in haar leven. Er is wel een man, een chirurg uit Canada die na zijn bezoekjes in Brussel de nacht bij haar doorbrengt. Maar een vaste relatie heeft zij niet.
Max komt vragen of hij de schuur onder haar huis mag huren voor zijn kunst, Monique begint gevoelens voor hem te krijgen maar komt er dan achter dat hij niet op vrouwen valt. Wanneer hij zijn grote kinderwens uitspreekt wil Monique niks van kinderen weten, ze vindt dat het niet past in haar drukke leven. Maar de vriendschap met Max wordt steeds hechter. Wanneer Max dan ook een vrouw vindt die ook een kind wil, voelt Monique toch een soort jaloezie op komen.

Dumbo
Pathe thuis, Disney+
Dumbo het olifantje dat kan vliegen. Iedereen kent het verhaal denk ik wel.
Dumbo wordt geboren met gigantische oren, daar wordt hij mee uitgelachen en de circus baas wil dat hij de clown van de show wordt. Maar dat wil hij helemaal niet. De kinderen Milly en Joe vinden het zielig voor Dumbo en leren hem om te gaan met zijn grote oren. Ze ontdekken dat wanneer hij niest hij kan vliegen. Daar mee steelt hij de show. Maar het circus gaat failliet en de moeder van Dumbo is weg gestuurd. De rest van het circus wordt opgekocht door een pretpark eigenaar. Maar daar is het niet zo goed als beloofd was.

Little
Pathe thuis
De film gaat over Jordan, Jordan is een meisje dat vroeger veel gepest werd omdat ‘slimmer’ dan de rest is. Na een ongeluk tijdens een auditie en in het ziekenhuis belandde, heeft haar vader haar verteld dat ze met deze slimheid later erg succesvol zal worden en een goede baas. ‘Een baas pesten ze niet.’
Jordan is inmiddels de baas van een kantoor dat Apps ontwikkelt. Al haar werknemers en andere mensen in haar buurt zijn bang voor haar!
Haar grootste klant is op kantoor om te vertellen dat hij wil stoppen met de samenwerking. Jordan kan dit niet geloven en haalt de man over toch te blijven. Hij blijft wanneer Jordan met een goede nieuwe Game-App komt. Wanneer ze bij de vergaderingen vraagt om suggesties komt daar, voor Jordan, niks zinnigs uit. Haar assistente April die een hekel aan haar heeft, maar tegelijk ook erg bang voor haar is, heeft een geweldig idee voor een nieuwe App. Alleen is ze te bang hem voor te dragen aan Jordan. Wanneer de vergadering afgelopen is, doet ze toch een poging maar Jordan wil niet luisteren.
Wanneer een klein meisje haar de les leest en wenst dat ze we weer jong is, wordt ze wakker als de dertien jarige Jordan van toen. Of dit te maken heeft met het meisje die haar “betoverde” of omdat ze maar eens een goede les moest maken nog in haar verleden.
April staat daadwerkelijk wel voor haar klaar, is dit het begin van Jordan haar eerste vriendschap?

Dit waren mijn tips voor mei. Ik heb netflix weer helemaal ontdekt dus jullie zullen daar binnenkort ook wel wat tips van krijgen en misschien ook weer een aantal series! Stay tuned en volg mij op insta @Movok.blog

Dikke kus
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: