After: Hij hoort bij jou

Hey lezers!

Wat leuk dat jullie weer een kijkje op mijn blog nemen. Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe review. Van het boek after: hij hoort bij jou, het derde deel van de after serie geschreven door Anna Todd! I’m so excited about these books! Let’s go! Veel lees plezier!

Het verhaal
Het gaat weer goed tussen Tessa en Hardin. Alleen is Tessa haar grote droom nog steeds Seattle, wanneer Vance publisching naar Seattle verhuist is het de kans van Tessa, die grijpt ze dan ook met beide handen aan.
Maar hoe gaat ze dit aan Hardin vertellen? Hij wil absoluut niet naar Seattle en is er nog steeds van overtuigt dat Tessa met hem mee gaat naar Engeland. Ruzie zoveel kan beginnen en dat is wel het laatste waar Tessa nog energie voor over heeft. Heeft de relatie nog wel zin? Heeft Tessa nog wel zin in een relatie gebaseerd op leugens en ruzie’s.
Wanneer er iets ergs gebeurt weet Tessa zeker dat ze weg wil uit Washington en vlucht ze naar Seattle.

Mening!
Ja ik hoef niet onder stoelen of banken te steken dat ik echt zo in deze serie zit. Ik kan niet wachten tot alle delen worden verfilmd. Ik ben een klein beetje aan het fangirlen om deze boeken. Help!
Wat ik dus van deel drie vind is dat er zoveel twisten in zitten, een paar zag ik aankomen, maar één zag ik dus totaal niet aankomen. Ik dacht ik lees nog even twee hoofdstukken en dan ga ik slapen. Vervolgens werden het er volgens mij zes en ben ik pas rond half 1 gaan slapen! Zo zat ik in die twist, mijn mond viel bijna nog niet open. Ik had die zo niet aan zien komen. Het is dan ook irritant dat ik er niet teveel over kan zeggen, want als je de serie nog niet hebt gelezen en het wel van plan bent dan ben ik aan het spoilen en dat wil ik niet. Mijn beste vriendin is de boeken nu ook aan het lezen en kan niet wachten tot ik met haar hierover kan praten haha. En ook niet tot we naar de film kunnen.
Waarom ik dit boek dan toch maar 4 sterren geef is omdat, ik nu wel een beetje klaar ben met het konijntjes gedrag, elk hoofdstuk zit bijna een seks scene in en de ruzies, waar Hardin heel goed ze best aan het doen is die te voorkomen, applaus voor Hardin jongens, irriteren mij ook wel een beetje. Maar de twisten en dat Hardin ze best doet om te veranderen trekken mij toch over de streep om 4 sterren te geven!

Dit was dan weer mijn nieuwe review over deel 3 van de After serie. Er wacht nog 1 deel op mij. #Sad! Maar nu eerst ga ik Meisjes zoals wij van Cristina Alger lezen!
Dikke kus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: