Genadeloos

Hi mensen!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost! Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek Genadeloos van Karin Slaughter! Veel lees plezier!

Het verhaal
Het gaat goed tussen Will en Sara. Alleen is Will op vliegveld dienst gezet, waar die niet zo blij mee is. Na een vreemd telefoontje van zijn baas Amanda is hij nogal in de war. Net wanneer die het appartement van Sara weg wil gaan, ziet hij Sara huilend in de auto. Hij loopt op haar af en vraagt wat er is. Ze had een zware dag op d’r werk in het Grady Hospital. Will vraagt haar voor een wandeling. Ze maken een wandeling door de beruchte buurt waar het oude kindertehuis staat waar Will is opgegroeit. Hij heeft ineens de neiging om Sara daar mee naartoe te nemen. Echter is het nu alleen een bouwval. Maar Sara weet dat ze nog nooit zo dichtbij Will is geweest dan nu. Alleen als Amanda ook in het gebouw verschijnt klopt het allemaal niet meer.
Voor Amanda herhaalt de geschiedenis. Had ze deze zaak 30 jaar geleden niet ook. Is het toeval dat de dader die dat heeft gedaan toevallig net twee maanden vrij is?

Mening!
Ja, daar ben ik weer terug met Will Trent! Ik denk dat in dit boek de geschiedenis van Will en de rol van Amanda het best naar voren komt. Ik kwam erg moeilijk in het boek, ik snapte er niet veel van. We krijgen ook stukken te lezen van die 30 jaar geleden, toen Amanda samen met Evlyn Mitchell de zaak deed. Maar toen alles een beetje op zijn plekje viel en ik snapte wat er nou allemaal aan de hand was, kon ik niet meer ophouden met lezen. En in deze lockdown waarin ik het verhaal las, had ik ook niet echt iets beters te doen.
Door dit verhaal snap je de personen in het boek, je leert het verhaal achter Will veel beter kennen. Tot nu toe vind ik dit dan ook het beste boek van de Will Trent serie!
Maar alsnog, mogen de hoofdstukken korter, dat is iets waar ik me wel nog aan irriteer. De stukken van Amanda van 30 jaar geleden waren voor mij echt langdradig, dat had veel korter gekund!

Dit was mijn review over Genadeloos van Karin Slaughter, het volgende boek is After: Hij hoort bij jou. Deel 3 van de After serie. Whoop Whoop!
Dikke kus,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: