The Boox unboxing #April

Hi lezers,

Wat leuk dat jullie weer komen kijken op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie een Unboxing van de The Boox. Het boekenabonnement die ik heb. Veel lees plezier!

Wat is the Boox?
The Boox in een abonnement waarbij je elke maand een boek in het door jou gekozen genre ontvangt. Je kan kiezen voor één boek (single boox) en dat is €25,99 per maand of twee boeken (double boox) dat is €41,99 per maand. Je kan voor één keer een boek bestellen, voor een kwartaal, een half jaar of een jaar.
Je kan kiezen uit de volgende genres, Roman, Feelgood, Thriller, Young Adult NL, Young Adult ENG, Kids en dan heb je nog een de mysterybox, dat inhoud dat het elke maand weer een verrassing welk genre je ontvangt.
Naast boeken ontvang je een leuke goodie en een boeklegger.

Welke Boox heb ik besteld?
Ik heb the Double Boox voor 3 maanden besteld met de genre’s Roman en Mysterie. De reden dat ik voor 3 maanden heb gekozen is omdat ik et leuk vindt om te variëren. Over drie maanden zal ik weer een ander genre kiezen!

The unBOOXing
De boeken
Stiefzus ( Mysterie)
Isabelle zou dolgelukkig moeten zijn: ze staat op het punt met de knappe prins te trouwen. Maar Isabelle is niet het lieve meisje met het glazen muiltje op wie de prins verliefd werd. Ze is de lelijke stiefzus die haar tenen verbrijzelt om in Assepoesters schoen te passen.
Isabelle heeft geprobeerd om net zo knap en lief te zijn als assepoester, maar dat maakte haar juist gemeen en jaloers. Nu krijgt ze één kans om haar lot te veranderen en te bewijzen wat stiefzussen altijd al wiste: echte schoonheid zit van binnen.

Mijn grootste wens (Roman)
Eva voelt zich verloren na de dood van haar man Mick. Voor hem had ze haar eigen dromen op pauze gezet. Nu is ze bijna veertig en staat ze voor haar gevoel met lege handen.
Haar schoonzus Caitlin ziet haar leven instorten: haar huwelijk loopt op de klippen en haar vierjarige dochtertje Nancy heeft sinds haar vader is vertrokken geen woord meer gesproken. Caitlin weet zich geen raad.
Als Eva en Caitlin onverwacht meer tijd met elkaar doorbrengen dan ooit, ontdekken ze dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze dachten. En in hun zoektocht om Nancy haar stem terug te geven vinden ze meer antwoorden dan ze hadden verwacht.

The Goodies!
Elke maand krijg je er ook leuke goodies bij, vaak in het thema van die maand.
Dit keer vond ik het echt leuke goodies. Zo heb ik heerlijke paaseieren gehad, een metalen rietje (stond hoog in mijn verlanglijstje) en een zakje tissues met een verpakking van een tompouce. Heel handig in de corona tijd hahaha. En een handzeepje, die ook in deze corona tijd heel handig is! Natuurlijk heb ik ook weer een leuke boekenlegger er bij. I like it!

Dit was dan mijn unboxing, ik ben ook heel benieuwd naar de boeken! Kan steeds niet wachten tot de volgende maand, wil het bijna elke week ontvangen.
Dikke kus,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: