Heks en Jager

Hey lieve lezers!

Welkom bij weer een nieuwe blogpost! Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek Heks en Jager van Shelby Mahurin. Veel lees plezier!

Het verhaal
Lou is ontsnapt uit haar heksenkring. Ze wil haar toverkrachten niet gebruiken want ze wil niet ontdekt worden als Heks. Wanneer ze betrokken wordt bij een diefstal en een Chasseur (heksenjager) haar vind en in een verwarde situatie komt, eist de Aartsbisschop dat Lou en Reid de Chasseur gaan trouwen. Maar kan Lou haar geheim voor Reid bewaren, wanneer er echte gevoelens in het spel komen, weet Lou niet meer wat ze moet doen.

Mening!
In het begin kwam ik niet echt in het verhaal, nu had ik ook wel een vooroordeel aangezien het een fantasy boek is en dat niet mijn favoriete genre is. Wat ik ook altijd vervelend vind zijn van die moeilijke zelfverzonnen worden en die namen die sommige personages hebben. Maar goed, ik ging mijn koppigheid even aan de kant zetten en gaf het boek een eerlijke kans.
Eenmaal in het verhaal kon ik ook niet stoppen met lezen, het werd spannender en elk moment dacht ik nu gaat ze het zeggen. Maar dat kwam steeds niet. Er kwamen ook zulke plottwisten in voor, dat ik op sommige momenten ook dacht van “huh”.
Je moet even door het begin heen, want ik hoorde meerdere mensen zeggen dat ze er lastig in kwamen. Maar het is naar mijn mening wel de moeite waard om het te lezen!

Dit was mijn review over het boek Heks en Jager. Het volgende boek dat ik ga lezen is. After Je kan niet leven zonder hem. Deel twee van de serie.
Dikke kus!
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: