Quarantaine film marathon

Hey lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie de quarantaine film marathon. Je kan er niet omheen, de corona crisis. Zelf zit ik tot 6 april thuis omdat het bedrijf waar ik werk, de deuren moest sluiten. In plaats van er tegen op te gaan zien, deel ik jullie graag een marathon van films die je kan kijken in deze tijd. Veel lees en kijk plezier.

Videoland

Wat is dan liefde
Een heerlijk romantisch verhaal over twee familierecht advocaten, de één een mediator de ander expert op juridisch vak. Met de grote vraag. ‘Wat is dan liefde?’

Weg van jou
Om even bij de lekkere romcom’s van eigen bodem te blijven. Dit grappige verhaal over Katja die denkt promotie te krijgen in Rio de Janeiro, maar beland in Terneuzen, waar iedereen toch even anders is dan de grote stad Rotterdam.

Taal is zeg maar echt mijn ding
Ja oké, ik ben groot fan van Nederlandse films, ook deze film is heerlijk om even niet te denken aan de chaos in het land en gewoon lekker te lachen. Want niemand snapt de taal beter dan Anne.

Netflix

The roommate
Even niet romantiek maar spanning! Daar is de Roommate die op netflix staat denk ik wel goed voor. Je gaat studeren en komt bij een meisje op de kamer die iets TE graag je vriendin wil zijn.

Daglicht
Toch spannend en Nederlands. Dan is Daglicht een goede optie. Een film met een familie geheim, spanning en een traan.

Taken 1,2,3
De film reeks Taken. Een actiefilm reeks. Over een ex agent die via een telefoon ziet hoe zijn dochter wordt ontvoert. En hij zet alles en iedereen op het spel om zijn dochter terug te vinden.

Pathe thuis
Voor ik mijn tips geef wil ik mijn complimenten geven aan pathe voor hoe zij handelen. Zelf heb ik een abonnement bij pathe en zij doen er alles aan om het voor de abonnementhouders goed te doen. Zo heb ik, nog voor de filialen dicht waren een code gekregen om een film te kijken via pathe thuis. Daarna toen ze dicht gingen een cadeau bon, voor zowel de filialen voor tickets of eten en drinken en pathe thuis. Voor de maand april de keuze gekregen of mijn abonnement stop zetten of een cadeaubon ontvangen. Dat is wel goede service!

Blinded by the light
Een leuke waargebeurde film over een groot fan van Bruce Springsteen. Hoe Bruce zijn leven heeft veranderd. Heerlijke film, zeker het waard om te kijken!

Paddington
Misschien een beetje een kinder film, maar daardoor niet minder leuk. Zelf een groot fan van het mooie London en deze film speelt daar af. Stiekem dus ook één van de redenen waarom ik ooit ben begonnen met deze film kijken. Zowel deel 1 als deel 2 is super lachen.

Dit zijn mijn films om een leuke marathon te houden. Mochten jullie nog leuke films hebben die ik moet kijken? Laat het dan achter in de reacties! Want ik zit ook nog wel een tijdje binnen!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: