Filmtips #maart

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie de film tips van maart! Veel lees/kijk plezier!

De beentjes van St. Hildegard
Jan is al 35 jaar getrouwd met Gedda, alleen de liefde die Gedda aan Jan geeft benauwd hem. Gedda bepaalt alles wat er in het leven van Jan gebeurd. Wanneer de vader van Gedda overlijdt en Jan erachter komt wat de dromen zijn van zijn schoonvader, zal hij er alles aan doen dat die laatste wens in vervulling komt. Maar dan moet hij eerst van Gedda afkomen. Hij doet alsof hij dement is, zodat hij in een inrichting terecht komt.
Te kijken in de bioscopen

Blinded by the light
De film gaat over Javed, hij wil graag een schrijver worden maar dat ziet zijn vader niet zitten. Terwijl zijn vader denkt dat hij economie volgt, volgt Javed eigenlijk Engels. Tijdens zijn pauze op school leert hij Roops kennen, Roops is helemaal fan van Bruce Springsteen. Hij geeft een aantal cassette bandjes aan Javed. Wanneer Javed naar Bruce gaat luisteren veranderd zijn hele leven en hij gaat leven naar de muziek van Bruce.
Te kijken bij Pathe Thuis

F*ck de liefde
Lisa en Jack zijn getrouwd, alleen trekt Lisa het niet meer en vertrekt met twee vriendinnen naar Curaçao. Daar ontmoet ze Jim, en hij laat haar zien wat leven is. Ondertussen date Jack er in Nederland op los en komt in contact met de schoonzus van zijn beste vriend Said, Cindy.
Said heeft het met Bo, alleen is hij laatst ontslagen maar durft het niet tegen zijn vrouw Bo te vertellen. Dus hij verteld dat hij meer tijd met de kinderen wil en daarom vanuit huis werkt. Maar ook dat gaat niet zoals het zou moeten gaan. De conclusie is, mannen zijn niet te vertrouwen!
Te zien op pathe thuis!

Dit waren mijn boekentips voor Maart, hebben jullie nog leuke tips van films die ik zeker moet kijken? Laat dan even een reactie achter!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: