Onze jongens: in miami

Hi lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blog, vandaag heb ik voor jullie een review over de film Onze Jongens in Miami! Veel lees plezier!

Het verhaal
Waar het eerste deel eindigde Jorrit en Bas die hun Stripbedrijf Onze Jongens weer omzetten naar het bouwbedrijf, zitten in de geldproblemen en misschien stiekem wel het strippen. Bas heeft een grote droom, een stripclub in Amerika. Ze vertrekken naar Miami en verbouwen daar een club.
Jorrit leert Lola kennen, die drie vriendjes heeft en het niet meer dan 2x met hen doet. Lola helpt de jongens om een succes te maken van de club, maar er zijn meer gevoelens vanuit Jorrit zijn kant, maar zijn die er ook bij Lola?

Mening!
Dit deel vind ik een stuk beter dan deel 1. Ja het is en blijft een heerlijke zwijmel film. Maar dit was meer dans en meer sexy dan deel 1. Ik heb bij deze film ook echt weer stuk gelegen om sommige dingen.
Daarnaast ben ik een groot fan van Eva van de Wijdeven en was ik erg enthousiast dat ze in deze film speelde.
Ga hier lekker met je vriendinnen heen, laat die mannen lekker thuis met elkaar en maak er een heerlijke avond van. Want dat is waar deze film voor gemaakt is. Een heerlijke girls night!

Dit was dan weer mijn review over de film. Hebben jullie deze film en deel 1 gezien? Dan ben ik erg benieuwd naar welk deel jullie leuker vonden, laat het gerust achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: