De beentjes van St Hildegard

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blog! Vandaag heb ik voor jullie een review over de film De beentjes van St Hildegard. Laat ik maar beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
Jan is al 35 jaar getrouwd met Gedda, alleen de liefde die Gedda aan Jan geeft benauwd hem. Gedda bepaalt alles wat er in het leven van Jan gebeurd. Wanneer de vader van Gedda overlijdt en Jan erachter komt wat de dromen zijn van zijn schoonvader, zal hij er alles aan doen dat die laatste wens in vervulling komt. Maar dan moet hij eerst van Gedda afkomen. Hij doet alsof hij dement is, zodat hij in een inrichting terecht komt.

Mening!
Wat heb ik gelachen tijdens deze film. Ik was erg benieuwd naar deze film, maar hij is mij leuker uitgevallen dan mijn verwachting, dat is een zeldzaam iets. Het was in het Twents dus nee ik kon niet alles verstaan, ook al heb ik wel 2 jaar in het oosten van het land gewerkt en verstond ik wel het één en ander, maar er was gelukkig wel ondertiteling dat was top!
Tijdens deze film heb ik tranen in mijn ogen gehad, maar dan van het lachen ipv het huilen.
Ik raad deze film dus ook zeker aan om naar toe te gaan!

Dit was dan weer de review over de film, de beentjes van st Hildegard. Hebben jullie deze film nou ook gezien? Dan ben ik benieuwd naar jullie mening!
Dikke kus!
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: