Boekentips #Maart

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blog post. Vandaag heb ik voor jullie weer mijn maandelijkse boekentips! Deze keer anders dan jullie misschien van mij gewend zijn. Maar sinds een jaar heb ik nu ook Storytell, maar hoe lekker ik het vind om zelf te lezen, luister ik voor het slapen of in de auto terug van werk. Daarom wil ik vandaag met jullie mijn favoriete Storytell original.

Koude grond – Nicolet Steemers
Bibi, Julia, Tom en Alex. Een vriendengroep die al 15 jaar vrienden zijn. 15 jaar geleden is er wel het één en ander gebeurd wat hun vriendschap op zijn kop heeft gezet. Een groot geheim is er in de vriendschap. Maar niet iedereen weet het gehele geheim en zijn er nog meer geheimen dan alleen dat ene geheim. Is de vriendschap gebaseerd op vertrouwen of op geheimen?

De mooiste tijd van je leven! – Eva Monte
Daatje gaat studeren, ze wil niks liever dan bij de studenten vereniging Bellona. Tijdens de ontgroening worden er kamers verloot in het nieuwe huis het Zwaantje. Daatje wil daar heel graag bij horen en doet dan ook erg haar best. Haar geluk kan niet op wanneer ze hoort dat zij bij het Zwaantje mag. Victor de Praeses, huis oudste en de kleinzoon van Aus de Graave, oprichter van Bellona, doet Daatje haar hart sneller kloppen.
Al snel gebeuren er rare dingen in het huis met haar huisgenoten en weet Daatje niet hoe het komt. Waar worden zij en haar huisgenoten nu zo ziek van?

Kwaadbloed – Suzanne Hazenberg
De lezers die GTST volgen, kennen de titel misschien wel. Dit is het boek dat Janine heeft geschreven in de serie.
Vier vrienden van vroeger worden door een mysterieuze uitnodiging bij elkaar gebracht. Maar niemand weet van wie de uitnodiging komt? Er is wel nog één persoon die bij het clubje hoorde, maar die is al een aantal jaar dood. Dus van wie komen deze brieven? En waarom wilt deze persoon dat ze weer bij elkaar komen?

Dit waren mijn tips voor maart, hebben jullie nog leuke tips van boeken die ik in maart zou kunnen lezer? Laat die dan hieronder in de reacties achter!
Dikke kus
britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: