Gretel & Hansel

Hi lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost! Vandaag heb ik voor jullie een review over de verfilmde versie van Hans en Grietje, Gretel & Hansel. Veel lees plezier!

Het verhaal
Iedereen kent het verhaal wel van Hans en Grietje. Maar dit gaat net even wat anders.
Gretel moet van haar moeder een baan vinden, een interne baan. Want er zijn te veel zielen in het huis waardoor er geen plek is voor haar. Wanneer ze niks kan vinden verband haar moeder haar. Samen met haar jongere broertje Hansel gaat ze het bos in. Zonder eten en zonder spullen. De eerste nacht komen ze een jager tegen. Die verteld hen naar de boswachters te gaan, daar kunnen ze wel aan de slag voor eten en een slaapplaats.
Halverwege komen ze een huisje tegen waar een heerlijke tafel met eten klaar staat. Ze gaan naar binnen en komen de bewoonster tegen. Die laat hen slapen en leert Gretel gebruik te maken van haar magische krachten. Maar het voelt niet voor Gretel.

Mening!
Oké, stiekem ben ik diep teleurgesteld in deze film. Dit is niet hoe het verhaal van Hans en Grietje gaat. Er zitten zeker elementen in, maar het is niet hetzelfde. Natuurlijk verwachtte ik geen snoephuisje, maar op zijn minst de oven. Zat er allemaal niet in. Erg jammer. Voor mij was dit niet de film die ik gehoopt had.
Misschien als ze het anders hadden genoemd dat ik het wel een goede film had gevonden. Door het te vergelijken is het gewoon minder.
Mocht je erheen gaan. Verwacht dan niet een nog engere versie van Hans en Grietje. Maar ga er open heen.

Dit was dan weer mijn mening over de film Gretel en Hansel. Heb jij een andere mening? Laat die dan even achter in de reacties. Daar ben ik erg benieuwd naar.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: