Bombshell

Hi lezers,

Wat leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie een review over de film Bombshell. Veel lees plezier!

Het verhaal
Roger Ailes de baas van Fox news. Hij lijkt zo geliefd bij zijn medewerkers. Maar ze zijn bang voor hem. Hij laat knappe vrouwen op tv komen in ruil voor seks. Want hoe denken zij anders dat ze op tv gaan komen. Veel dames zijn ervoor gezwicht. Maar wanneer er 1 opstaat en een rechtszaak begint, staan er meerdere collega’s op en zorgen zij ervoor dat Roger ontslagen wordt.

Mening!
Als eerst wil ik zeggen, dat het echt vreselijk is dat dit echt gebeurd is. Ik kan mij daar zo kwaad om maken.
Goed terug naar de film. Net als bij Just mercy heb ik hier ook weinig van meegekregen. Dit speelde zich af in 2016 en toen keek/luisterde ik echt geen nieuws. Oeps..
Maar de verhaallijnen liepen voor mijn gevoel door elkaar. Ik snapte er niet echt heel veel van, wat jammer was want ik had echt hoge verwachtingen.
Ze gingen er te snel doorheen, toen er iets gebeurde kwam er gelijk een nieuwe scene en was het dan ook gedaan met de andere.
Naar mijn mening hadden ze het net even iets anders mogen filmen.
De film wil ik zeker niet afkraken en ik vind het goed dat er een film over gemaakt is, zo is namelijk de werkelijkheid.

Dit was dan mijn review over de film Bombshell, heb jij de film gezien en je hebt een andere mening? Ben ik daar erg benieuwd naar en laat die dan achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Een gedachte over “Bombshell

Voeg uw reactie toe

  1. Gezien, en ik heb inderdaad een andere mening!
    De film volgt drie vrouwen, die alle drie in een verschillende fase van het misbruik zitten. Hierdoor zie je goed wat het misbruik doet met de vrouwen, en hoe het in stand wordt gehouden door erover te zwijgen (terwijl veel mensen op de hoogte waren van de seksistische eisen die aan vrouwen werden gesteld bij die nieuwszender). Ook laat de film zien hoe vrouwen gedrild zijn om zichzelf de schuld te geven in dit soort situaties. Ik vond het juist een hele goede film, omdat het laat zien hoe een angstcultuur gecreëerd wordt en hoe een dergelijk ‘systeem’ zo lang kan blijven bestaan.
    Als ik je een tip mag geven: zoek eens uit hoe de #metoo-discussie is ontstaan, en kijk de film daarna nog een keer. Misschien kun je hem dan meer waarderen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: