Charlie’s Angels

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post, vandaag heb ik voor jullie een review over de film, Charlie’s Angels. Laat ik snel beginnen. Veel lees plezier!

Het verhaal
Het gaat over een spionnenagency met alleen maar vrouwen. Wanneer Elena de hulp van hen inschakelt, omdat het bedrijf waarvoor zij werkt een software heeft ontwikkeld met een fout waardoor er het software Calisto mensen kan vermoorden, is niemand meer te vertrouwen. Tijdens haar afspraak met Bosely komt zij in een achtervolging terecht met een huurmoordenaar die haar wil vermoorden, maar waarom? Wie wist van die afspraak. Ze komen erachter dan Fleming, manager van het kantoor Calisto wil verkopen met de fout erin. Ze achtervolgen hem en komen erachter dat er een hele organisatie achter zit, maar wie is er nu nog te vertrouwen?

Mening!
Voor ik naar de film ging wist ik niet of ik het een leuke film ging vinden of niet. Het is een actie film en daar gaat mijn voorkeur vaak niet naar uit. Maar ik had die dag niks beters te doen, ik had net Knives out gezien en deze draaiden een kwartier later dus waarom niet. Nou ik heb zeker geen spijt gehad dat ik er heen ben gegaan. Het is niet wat ik bij een actie film verwacht, de ene ontploffing na de andere. Zeker niet. Het is een film met zeker wel wat ontploffingen en schietpartijen maar ook met humor. Er wordt eigen een groepje van 3 totaal verschillende meiden ingezet, maar toch weten zij wat ze aan elkaar hebben en kunnen ze op één gegeven moment niet meer zonder elkaar.
De film is net een maandje uit, dus mocht je er nog heen willen, koop vooral je kaartjes en ga er heen. Het is zeker aan te raden.

Dit was dan weer mijn review voor vandaag. Mocht jij deze film al gezien hebben? Laat dan zeker jou mening achter in de reacties. Daar ben ik zeer benieuwd naar!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: