Huisvrouwen bestaan niet 2

Hey lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post! Vandaag heb ik voor jullie een review over de film, Huisvrouwen bestaan niet 2. Veel lees plezier!

Het verhaal
Het gaat over Loes, Marloes en Gijsje. Moeder en 2 dochters. Loes leeft het gelukkige leven, ze is moeder van Marloes en Gijsje, maar date met mannen, beter gezegd jongens die jonger zijn dan hen. Maar Loes vind het niet meer leuk, ze kan niet meer lekker meegaan met de gemoderniseerde tijd en zoekt de liefde ergens anders. Ze komt Bernd tegen, schrijven van het boek Echte communicatie. Zij worden verliefd, alleen is Bernd naar iets anders opzoek dan liefde.
Gijsje leeft het drukke baan leven, daarnaast moet ze ook voor haar kind zorgen en wil ze dat haar man goed presteert op werk. Bij Gijsje is het nooit een stapje terug maar altijd een stapje harder. Het bedrijf waar zij CEO voor is, is genomineerd voor de Beste bedrijf award. Ze doet er alles aan om die prijs binnen te slepen.
Marlous zit met zichzelf in de knoop, ze al jaren getrouwd met Huib en zij hebben inmiddels al 3 kinderen, ze heeft haar eigen weblog waar ze haar gedachte over het huisvrouwen leven deelt met andere. Ze vind huib niet meer zo aantrekkelijk als hij ooit is geweest. Dan ontdekt ze dat hij met een andere vrouw afspreekt. Vind Marloes dat wel opwindend.

Mening!
Deel 1 vond ik al leuk, maar ik denk dat ik deel 2 nog wel leuker vond. Hier zat net iets meer verhaal in. Zoals de spanning over Huib, gaat die vreemd? En dat Bernd niet helemaal te vertrouwen is. Dat is dan weer net even iets anders dan deel 1.
Gaat het nog over huisvrouwen. Nee dat vind ik niet. Ik snap dat ze het deel twee noemen want het zijn dezelfde acteurs als in deel 1. Maar over huisvrouwen gaat het niet echt, waardoor de titel ook nergens opslaat.
Maar de acteurs zijn top! Het zijn dan voor mij ook grote namen, Loes Luca, Leopold Witte, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Eva van de Wijdeven en Kay Greidanus.
Zelf ben ik een grote fan van Eva en Kay, dus dat was zoiezo een grote reden om naar deze film te gaan.
Het is een heerlijke film voor een meiden avond. Helaas draait die denk ik niet meer in de bioscoop. Maar als ik al tip mag meegeven, kijk lekker eerste deel 1, die staat op videoland en op pathe thuis. Binnenkort zal deel 2 ook op pathe thuis belanden en kan je een heerlijke meiden film avond houden!

Dit was dan weer mijn review over de film Huisvrouwen bestaan niet 2. Hebben jullie deze film ook gezien? Laat dan vooral jullie mening achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: