Knives out

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post, vandaag heb ik voor jullie de review over de film Knives out, laat ik snel beginnen! Veel lees plezier!

Het verhaal
Het gaat over de familie Thrombey, wanneer huishoudster Fran het ontbijt naar Harlan Thrombey wil brengen ligt hij dood op zijn zolderkamer. Dit was gebeurd in de nacht na zijn 85e verjaardag, maar alleen familie leden waren binnen.
Een anoniem persoon schakelt de hulp in van Benoit Blanc om de zaak te onderzoeken en de dader te vinden. Wat blijkt, iedereen heeft die avond ruzie gehad met Harlan. Maar was één van die ruzie’s een motief om hem te vermoorden? Of is het toch een zelfmoord? Daar moet Blanc achter komen.

Mening!
Wat een geweldige film. De film stond al een tijdje op mijn verlanglijstje om te kijken maar het was er nog niet van gekomen. Tot nu, ik heb dan ook zeker geen spijt dat ik er heen ben geweest. Wat ik wel wil meegeven is dat, mochten jullie hem nog in de bioscoop willen zien, dat is zeker iets wat ik aanraad, dan zal ik snel zijn want ik denk dat die niet meer zolang zal draaien.
In het begin van de film wordt al duidelijk gemaakt wat er die avond van de moord het laatst bij hem is geweest, waardoor voor mij de spanning er een beetje af was en het sommige stukjes erg langdradig duren.
Maar de makers van deze film hebben er zo grote plot twitst in weten te brengen waardoor ik even verbaasd was, van wat gebeurt hier nou! Dat maakt dat ik deze film top vind. Dus mocht je er heen gaan, ga dan niet met dezelfde instelling als mij erin, maar wacht rustig tot het einde af. Het is een prachtig familiedrama!

Dit was mijn review over de film, hebben jullie de film al gezien dan ben ik erg benieuwd naar jullie mening erover. Laat jouw mening vooral achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: