De jachtpartij

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een review over het boek De jachtpartij van Lucy Foley. Veel leesplezier!

Het verhaal
Een vriendengroep van 9 personen gaan elkaar met oud en nieuw op vakantie. Het is een vriendengroep die al jaren geleden ontstaan is. Je hebt binnen een vriendengroep altijd een verdeling. In deze vriendengroep zijn dit de categorieën:
De schoonheid
Het perfecte stel
Het probleemgeval
De einzelgänger
De nieuwe ouders
De workaholic
De outsider
En één van hen is het Slachtoffer.
Bedenk zelf na het boek maar wie wie is.

Het is een hechte vriendengroep, maar er zijn zoveel geheimen. Zijn zij nog wel de vriendengroep van 10 jaar geleden, of zijn ze te volwassen geworden waardoor de interesses niet meer in elkaar passen. Is het dan wel een goed idee om met zijn alle op vakantie te gaan. Of loopt dat juist helemaal verkeerd af.

Mening!
Dit boek heb ik in mijn november box van de Boox ontvangen. Maar als ik de beschrijving lees, kan het wel een boek zijn geweest die ik zelf uit zal hebben gekozen. Wat ik goed vind is dat je tot het einde van het boek in een raadsel blijft over wie het slachtoffer is, en de dader natuurlijk. In het begin kom je erachter dat elke persoon een geheim heeft, aan het eind zijn alle geheimen op tafel gegooid.
Wat ik jammer vind is dat niet iedereen uit het boek perse een rol heeft. Je hebt er 1 stel in zitten, Nick en Bo en eigenlijk als die er niet in hadden gezeten had het verhaal nog lopend kunnen zijn.
Je leest vooral uit 5 personen, dat zijn Doug en Heather, medewerkers van de lodge waar de vriendengroep verblijft, Miranda, Katie en Emma, drie meiden uit de vriendengroep, alle drie heel verschillend en met een ander geheim.
Het verhaal trok me erg, alleen weet ik niet of ik het een fantastisch boek vindt, sommige dingen werden erg langdradig gemaakt, als dat gebeurd is mijn concentratie ook een beetje weg halverwege het boek.
Raad ik het boek aan om te lezen? Ja dat zeker!

Dit was dan alweer mijn review over het boek De jachtpartij. Hebben jullie dit boek nou zelf gelezen? Laat dan onder in de reacties gerust jullie mening achter! Daar ben ik erg benieuwd naar. Het volgende boek dat ik ben begonnen is, De denkbeeldige vriend van Stephen Chbosky. Een boek van 778 bladzijdes. Dus daar zal ik lang plezier aan hebben.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: