The Dare

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post, vandaag heb ik voor jullie een review over de film The Dare. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
20 jaar geleden was Dominic op een camping, daar leerde hij 4 andere kinderen kennen. Hij wilde bij hun vriendengroep horen maar daarvoor moest hij wel een aantal opdrachten doen. Hij moest insecten eten, spin in zijn oor laten kruipen. De laatste opdracht was naar binnen bij de verlaten boerderij. Hij ging naar binnen maar kwam er nooit meer uit. Hij werd daar opgegroeid door de boer die daar woonden, die liefde op een aparte manier uitte. Zijn leven was een hel daar, dat nam die de kinderen die hem achterlieten kwalijk. Hij was uit op wraak, hij martelde hen zoals hij jaren lang is gemarteld. Hij laat hun voelen wat voor een hel het is.

Mening!
Is echt de meest gore film die ik heb gezien, niet echt een hele goede start van 2020. Toen ik de trailer zag dacht ik dat het nog mee zou vallen en het een interessante film zou zijn. Maar ik heb echt bij sommige scene’s weg moeten kijken anders ging ik over mijn nek. Ik ben best een groot fan van horror/thrillers, maar dit was gewoon vies, zodra er veel bloed en messen en wonden en vieze insecten in voorkomen vind ik het eigenlijk niet meer leuk. Geef mij maar gewoon lekker geesten en verlaten huizen, dat vind ik heerlijk om te kijken.

Verder vond ik het verhaal dat erin zat wel goed, een jongen die in de steek is gelaten en waardoor zijn leven als een hel is geworden en nu wil hij wraak. Als die vier kinderen niet zo bijdehand en stoer hadden gedaan, hadden ze nu niet in deze kelder gezeten om elkaar te martelen. Want Dominic heeft geen van hen gemarteld, hij zorgde ervoor dat zij elkaar gingen martelen.
Wanneer je wel tegen alles, waar ik niet tegen kan , kan. Dan is de film zeker een aanrader, heb je wel een zwakke maag. Blijf vooral thuis.

Dit was dan weer mijn review over de film the Dare, heb jij de film gezien, dan ben ik zeker benieuwd naar jou mening! Laat die dan vooral achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: