April, May, June

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een review over de film April, May en June. Veel lees plezier!

Het verhaal
De film gaat over 3 half zussen waar van de moeder stervende is. Naast elkaar hebben zij ook nog een half broer, genaamd Jan (van januari). Jan is autistisch en moeders wil dat er voor Jan niet veel zal veranderen. Dat betekend dat één van hen de zorg van Jan op zich moet nemen. June heeft het druk met haar eigen gezin van 3 kinderen. April heeft een carrière in Amerika, maar zit wel midden in een scheiding. May woont nog thuis en wil de zorg van Jan wel op zich nemen, maar de andere vinden dat ze eerst voor zichzelf moet leren zorgen. Dan begint Jan opeens over zijn vader. de meiden kennen hun vader allemaal, de vader van Jan is altijd een groot raadsel gebleven. De meiden gaan op zoek naar de vader van Jan, misschien kan die de zorg op zich nemen. Maar ga maar eens op zoek naar een man die je 30 jaar geleden voor het laatst hebt gezien en naast een naam en de provincie Zeeland, geen andere informatie hebt.

Mening!
Ik ben samen met mijn moeder naar de Ladies Night in Pathe hiervan geweest. Toen ik de trailer zag, was ik niet erg enthousiast, hij leek mij persoonlijk een beetje saai. Maar dat is zeker niet zo. Hoe Jan speelt is echt fantastisch. Ik heb meerdere keren echt bijna moeten huilen van het lachen. Daarnaast ben ik een groot fan van Elise Schaap, zij met elke serie en film met veel humor. Linda de Mol en Tjitske Reidinga zijn natuurlijk top acteurs.
Natuurlijk is het een serieus onderwerp en heb ik bij sommige scenes ook echt mijn best moeten doen niet te gaan huilen.
Je voelde echt mee met de film en dat vind ik wel belangrijk voor een goede film. Het is niet mijn lievelingsfilm, (want dat is Wat is dan liefde? natuurlijk ook met Elise Schaap hihi) maar zodra de film op Netflix/videoland zal staan, zal ik hem zeker nog een keer kijken.
Het is een gouden film met een lach en een traan. Zeker de moeite waard om een kaartje voor te kopen en er heen te gaan. Een echte aanrader dus.

Dit was dan weer mijn mening over de film. Hebben jullie de film al gezien, dan ben ik erg benieuwd naar jullie mening! Laat die dan zeker achter in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: