Ik volg je

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een blogpost over het boek Ik volg je, geschreven door Marelle Boersma. Laat ik snel beginnen!

Het verhaal
Het verhaal gaat over Pien, zij werkt in de zorg. Er is een collega Theo die in de apotheker. Ze wonen allemaal in een klein dorp waar iedereen elkaar kent. Theo nodigt Pien uit, maar ze twijfelt, Theo haalt haar over door te zeggen dat er nog een andere collega komt. Pien had wel zin in een avond ontspannen en stemt toe. Alleen loopt die avond anders dan verwacht. Theo heeft haar gemanipuleerd, de andere collega komt helemaal niet en Theo had een heel ander plan dan alleen gezellig een hapje eten. Wanneer Pien naar huis wil, veranderd Theo, hij heeft namelijk de deur op slot gedaan. Theo vindt dat hij en Pien voor elkaar gemaakt zijn, maar Pien vindt van niet. Heeft zij verkeerde signalen naar hem gezonden. Na deze bewuste avond is Pien niet meer met rust gelaten. Niemand die haar geloofd, want Theo is zo charmante man.

Mening!
Ik vond dit echt een heel saai verhaal, ik had echt een paar keer het moment van ik leg nu het boek weg. Ik kwam er echt niet doorheen. Het is een thriller maar eng/spannend vond ik het niet. Eigenlijk verdiende het 1 ster, maar aan het einde kwam er een twist waardoor ik dacht oké hij verdiend 1 ster meer.
Ik vind het erg jammer dat ik de feeling met dit boek niet heb. Het heeft me dus veel moeite en tijd gehad om het boek uit te lezen. Helaas. Het meest jammeren vond ik misschien dat vanaf het begin de dader als verteld is, misschien als dat niet gedaan was dat ik het leuker/spannender vond.
Uiteraard is een boek voor iedereen persoonlijk, dus ik zal een boek nooit afraden om te lezen. Alleen was het voor mij het niet waard.

Dit was dan alweer mijn review over het boek, het volgende boek dat ik ga lezen is One small thing, geschreven door Erin Watt.
Hebben jullie dit boek nou gelezen? Dan ben ik erg benieuwd naar jullie mening! Laat die achter in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: