Last christmas

Hey lieve lezer,

HAPPY NEW YEAR! Het nieuwe jaar is begonnen, hopelijk is iedereen goed het nieuwe jaar in gegaan. Het nieuwe jaar begin ik met een blogpost over de film Last Christmas. Het is alweer een weekje geleden dat het kerst is, maar zolang het koud buiten is, mag er naar kerst films gekeken worden. Laat ik snel beginnen!

Het verhaal
Het gaat over Kate, die woon in London en is werkzaam in een kerstdecoratie winkel. Kate is een aantal jaar geleden ziek geweest en moest een nieuw hart. Haar moeder is erg ongerust over Kate, daar zit Kate niet op te wachten. Tijdens het werken ziet ze een man vreemd doen buiten en ze gaat naar hem toe. Na die eerste ontmoeting spreken ze steeds vaker af.
Tom de jongen die Kate ontmoet neemt haar om een wandeling te maken door London, ze komt op plekken waarvan ze niet wist dat ze bestonden. Katie begint gevoelens te krijgen voor Tom, maar hij wil niet dat Kate zich aan hem hecht, maar waarom niet? Hij is een deel van haar leven geworden.

Mening!
Dit is de eerste kerstfilm die ik ooit in de bioscoop heb gezien, ik heb er al een aantal op Netflix en videoland gezien. Dus toen ik hierheen ging dacht ik, dit zal wel weer zo film zijn waarin alles goed afloopt. Maar er zat een plotselinge wending die ik niet zag aankomen.
De scenes liepen heel soepel in elkaar over, hij ging heel snel voor mijn gevoel, er zit veel humor in met een vleugje romantiek. Een heerlijke Romcom.
Wat ik wel heb is omdat er een wending in zit, dat ik hem volgend jaar niet snel nog een keer zou kijken. Een beetje als bij een misdaadfilm, zodra je weet wie de dader is, is de spanning er af. Dat is ook wat ik een beetje bij deze film had.
Ik zal zeggen ga zeker er heen om hem te zien en mocht je het een beetje te laat vinden voor een kerstfilm, kijk hem dan zeker volgend jaar.

Dit was weer een review over een film, hebben jullie de film gezien? Wat vonden jullie ervan? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: