Mijn afwezigheid en wat wil ik in 2020

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, ik ben een tijdje afwezig geweest, om precies te zijn anderhalve maand. In november ben ik begonnen bij een nieuwe baan. Wat betekend dat ik de afgelopen maanden veel informatie heb gekregen en ik gewoon uitgeput thuis kwam. Maar inmiddels heb ik er een ritme in gevonden. In 2020 wil dat deze blog nog groter wordt en wil ik een ritme aannemen die ik ook daadwerkelijk kan waar maken.

Wat wil ik in 2020 ?
Naast dat ik een duidelijk ritme wil in mijn blog wil ik mij meer verdiepen in het schrijven van blogs, daarvoor heb ik mij aangemeld bij de LOI voor een combinatie cursus schrijven. Wat houdt dat in? Dat houdt in dat ik twee cursussen mag volgen over schrijven, ik heb gekozen voor het schrijven van blogs en columns en roman schrijven.
Het schrijven van blogs en columns is puur om mijn blog te verbeteren voor jullie, want ik wil dat jullie geïnteresseerd blijven en dat het prettig is om te lezen.
Het roman schrijven is omdat ik een boek wil schrijven, dit is al lang mijn droom, als klein kind vond ik het heel leuk om verhaaltjes te schrijven en als ik dan een opdracht voor school kreeg om een verhaal te schrijven vond ik dat geweldig. Afgelopen jaar heb ik het ook een aantal keren geprobeerd maar liep ik iedere keer vast. Daarom dacht ik, hoe fijn zal het zijn als je handige tips krijgt en iemand die jou hoofdstukken beoordeeld, iemand die er verstand van heeft en het niet geweldig vindt omdat ik het ben.
Dit zijn de dingen die ik in 2020 wil doen, de cursus zal 12 maanden duren, wat betekend dat in 2021 tijd wordt om het boek te schrijven!

Daarnaast wil ik nog meer boeken lezen dan afgelopen jaar en nog meer films te bezoeken in de bioscoop (misschien ook een première mee te maken!). Dit zal het week schema zijn voor 2020:

 • 1e maandag van de maand: Boekentips van Britt
 • 3e dinsdag van de maand: Boox unboxing
 • elke woensdag: Review film
 • 2e donderdag van de maand: Filmtips van Britt
 • Elke vrijdag: Review boek

Ik hoop dat ik dit ga volhouden en zal zeker mijn best doen. Hopelijk blijven jullie bij mij in 2020!
Iedereen een gelukkig nieuwjaar toegewenst en dat al jullie wensen, dromen en voornemens uit mogen komen!

We maken er een prachtig jaar van met zijn alle!

Dikke kus,
Britt

Een gedachte over “Mijn afwezigheid en wat wil ik in 2020

Voeg uw reactie toe

 1. Mijn tips:
  – werk vooruit, of zorg dat je altijd een of enkele blogposts achter de hand hebt voor als het onverwacht te druk is om te bloggen
  – kijk bij bloggers die je goed vindt wat zij doen, en vraag hen of jij iets vergelijkbaars mag doen (zo zag ik bijvoorbeeld bij Craving Pages een ontzettend leuke rubriek waarin boeken en thee gecombineerd werden. Dat past ook op mijn blog, dus ik vroeg de blogster of ik haar idee mocht gebruiken, met verwijzing naar haar blog uiteraard).
  – en het allerbelangrijkste: zorg dat je blog prettig te lezen is. Kijk je teksten na en gebruik tussenkopjes.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: