De liefhebbers

Hi lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post, vandaag heb ik voor jullie een review over de film De liefhebbers. Veel leesplezier!

Het verhaal
Het gaat over Jan die beginnende alzheimer heeft. Hij besluit het in het begin te verbergen voor zijn familie. Hij heeft het inmiddels een jaar, hij is nu op het punt dat hij het wel moet vertellen. Twee van zij vier kinderen wisten het al. Wat een wrijving op het gezin heeft. Elk kind heeft zo zijn eigen problemen, Jonathan is depressief, Kasper heeft relatieproblemen, Sam zit in London en Maria heeft een dochter en niemand weet wie de vader is. Brengt de Alzheimer van Jan de familie samen of drijven ze juist verder van elkaar vandaan.

Mening!
Dit is een hele mooie film, het gaat niet over Alzheimer, het gaat over wat het met de familie doet. Bij sommige scenes leek het net of jezelf in de film speelt. Je voelt zo mee met de familie. Het zijn ook een stel top acteurs die ze in één film hebben gedaan. Meer heb ik niet over deze film te zeggen, mocht je nog naar een film gaan, dit is zeker een aanrader. Niks meer dan goed over de film!

Dit was dan weer mijn mening over de film. Hebben jullie deze film nou ook gezien? Laat dan zeker jou mening in de reacties achter!
Dikke kus
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: