De hot daddy list

Hey lieve lezers,Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek De hot daddy list geschreven door Madelein Kerseboom. Veel lees plezier!

Het verhaal
Alice is werkzaam bij de bso Het Speelparadijs. Daar heeft ze samen met haar Collega’s een lijst samen gesteld. De hot daddy list. Er zitten uiteraard altijd knappe vaders bij. Bij de komst van John van der Meulen is het over duidelijk dat hij op nummer 1 moet. Maar John heeft niet een perfect leven, zijn vrouw komt namelijk nooit hun kindje ophalen. Erg vreemd? Of is er een duidelijke verklaring voor.
Alice is gelukkig in de liefde met Daan. Ze hebben samen een huis gekocht. Maar dan komt Alice tot een verschrikkelijke ontdekking.

Mening!
Dit is zeker een van mijn favoriete chicklit romans. Heerlijk weg te lezen met hele verassende elementen. Dingen die niet voorspelbaar waren, heb een aantal keer verbaasd achter het boek gezeten. Ik kan niks anders dan 4 sterren gegeven. Het is een boek met gevoel voor humor, vaak is dat lastig over te brengen in een boek, maar in dit boek is het perfect. De reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat het einde toch een beetje voorspelbaar was. Als daar nog een plotsinge twist zat dan had die zeker 5 sterren gehad.

Dit was mijn review over het boek De Hot daddy list. Hebben jullie dit boek gelezen? Ben ik erg benieuwd naar jullie mening! Hebben jullie op werk een hot daddy list? Laat het ook achter in de reacties. Het volgende boek dat ik ga lezen is Ik volg je van Marelle Boersma
Dikke kus,
Britt

Een gedachte over “De hot daddy list

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: