Countdown

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag een review over de film Countdown. Veel lees plezier!

Het verhaal
Countdown is een app waar je te weten krijgt wanneer je dood gaat. Een vriendengroep download het en iedereen wordt oud, behalve één meisje. Zij heeft maar 3 uur nog te leven. En ja na 3 uur is ze dood. Haar vriendje beland in het ziekenhuis en neemt een verpleegster in vertrouwen. De verpleegster doet erg luchtig en vertelt haar collega’s erover. Iedereen download het. Eigenlijk hetzelfde verhaal, iedereen wordt oud, behalve die verpleegster, die heeft nog 3 dagen te leven. Eerst geloofd ze er niet in, maar al gauw gaat er van alles mis!

Mening!
Deze film is spannend, maar er zitten veel lach momenten bij. Er zitten veel onverwachte momenten in. Ik heb zeker met veel spanning gezeten, of ik echt geschrokken ben, nee niet echt. Meestal merk je wel bij films wanneer het eng wordt. Mocht je van horror’s houden, ga dan zeker naar deze film. Is het heel eng? Nee zeker niet, maar de combinatie van spanning en humor vind ik top in deze film, ga er zeker heen!

Dit was dan mijn review over de film Countdown. Mochten jullie deze film hebben gezien? Ben ik erg benieuwd naar jullie mening, laat die achter in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: