Het geheim van Eva

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post, vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwe review over het boek het Geheim van eva, geschreven door Petra Vollinga. Laat ik snel beginnen. Veel lees plezier!

Het verhaal
Het gaat over Eva die al 25 jaar een groot geheim met zich mee draagt. Na 25 jaar in een relatie te zitten met Pepijn waar ze geen gevoelens heeft, besluit ze hem te verlaten. Ze gaat naar Thailand om zichzelf weer terug te vinden. Daar huilt ze voor het eerst het leven, ze laat al haar gevoelens lopen. Was het wel de juiste beslissing om Abe 25 jaar geleden uit haar leven te verbannen.

Abe is een muziekkant, die alleen maar leefde voor zijn grote droom. Groot worden in de muziek wereld. Wanneer hij de kans krijgt in Amerika twijfelt hij er geen seconde over. Hij vliegt naar Amerika en laat Eva achter in Amsterdam. Wanneer hij belt en vraagt wanneer Eva komt antwoord ze, dat ze niet komt. Zonder antwoorden blijft hij achter in Amerika. Het is nooit meer gelukt in de liefde. Eva en Abe zijn voor elkaar gemaakt!

Mening!
Dit boek geef ik 3 sterren, het is wel een goed voorspelbare film. Maar hij leest zo lekker weg. Je leest uit 3 verschillen perspectieven, de eerste is vanuit Eva uit het heden, de tweede vanuit Abe in het heden en de derde is vanuit Eva uit het verleden. Dit boek zal een heerlijk boek zijn om bij het zwembad in een warm land te lezen. Dat duurt nog wel even aangezien het nu alleen maar kouder wordt, maar onder een dekentje en met kaarsjes is het ook heel leuk.
Het boek begon een beetje vreemd, maar al snel kom je over iedereen het één en ander te weten. Na het eerste hoofdstuk weet je al wat het geheim van Eva is, of kan het eigenlijk wel weten. Dat is wel een beetje jammer. Vandaar dat het niet meer sterren zijn.

Dit was dan weer mijn review, het volgende boek die ik ga lezen is De hot daddy list, hier zullen jullie de volgende review over lezen!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: