Sorry voor mijn afwezigheid!

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Even iets anders dan een review of tips over boeken. Vandaag gaat het over mij persoonlijk.
Voor de mensen die mij echt volgen hebben de afgelopen twee maanden misschien wel gemerkt dat ik meer afwezig ben geweest dan voorheen. Dit heeft te maken dat ik in september een nieuwe baan heb moeten zoeken. Na twee jaar het heel leuk en gezellig te hebben gehad bij mijn huidige baan, is het tijd voor iets nieuws. Door de regeling met contract verlengen of er 3 maanden uit of een vast contract, heb ik afscheid moeten nemen van mijn lieve collega’s. Maar er werden wel weer nieuwe deuren geopend.
Ik moest binnen ander halve maand iets nieuws vinden, dat is gelukkig gelukt. Maar door de stress die dat wel een beetje met zich mee brengt heb ik niet altijd zin om te lezen gehad.
Daarnaast zat ik intern op mijn werk, dat houdt in dat ik in een personeelshuisje sliep wanneer ik aan het werk was, wat ook betekent dat het vaak gezellig was en je niet alleen op je kamer ging lezen.
Mijn nieuwe baan is vlak bij mijn huis, dus kan ik weer elke avond naar huis en zal er minder reistijd in beslag worden genomen dan voorheen. Per 1 november begin ik daar en zal ik 4 dagen in de week aan het werk zijn. De overige dagen in de week zal ik onder andere een aantal uurtjes besteden aan deze blog, hierdoor hoop ik alles snel weer op zijn rit te krijgen!

Dit wilde ik even met jullie delen, ik zal proberen weer meerdere posten te maken en misschien ook wel nieuwe dingen proberen. Zo blijf op de hoogte. Via mijn instagram zal je goed op de hoogte worden gehouden voor nieuwe posts! Volg mij dus op @movok.blog!

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: