Wat is dan liefde?

Goedendag lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een review over de nieuwe romcom van Nederlandse bodem, Wat is dan liefde?. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
De film gaat over Cato en Gijs, beide echtscheiding advocaten alleen beide op een andere manier. Cato wil dat ze zonder ruzie uit elkaar gaan en dat ze goed met elkaar praten en afspraken maken. Gijs wilt alleen dat de andere partij veel geld gaat betalen.
Wanneer het een strijd wordt om Partner te worden van het bedrijf moeten zij eerst samen werken. Maar zij ontwikkelen beide gevoelens voor elkaar, maar kan dat wel, als je in een relatie zit en als je dit gevoel nooit eerder hebt gehad.

Mening!
Deze film is voor mij zoveel leuke uitgepakt dat ik had verwacht. De film krijgt van mij 4 sterren. Toen ik de trailer zag dacht ik dat het weer zo typische film zou worden. Maar het tegendeel is waar, er zaten een paar dingen die ik voorspelbaar waren, maar ook dingen die ik niet aanzag komen.
De humor in de film is echt mijn humor, heb zeker een paar keer hard op moeten lachen :).
Eigenlijk heb ik alleen maar love voor deze film. Elise Schaap is echt een top actrice, zij doet mij elke film weer verbazen. Daarnaast speelt Maarten Heijsmans in mijn favoriete film Weg van Jou en heb ik kleine crush op hem. Wat is dan liefde? komt ook erg in de buurt om één van mijn favoriete films te worden.
Ga zeker lekker met je vriendinnen of je moeder of je zus naar de film. Je hebt zoiezo een leuke avond!

Dit is dan mijn review over de film Wat is dan liefde?. Wat is liefde voor jullie? Laat het onder in de reacties achter.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: