Instinct

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb voor jullie een review over de film Instinct. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
Het gaat over Nicoline die gaat werken als psychologe bij een TBS kliniek. Zij wordt de behandelaar van Idris. Idris zit in de kliniek voor seksuele gewelddadige delicten. Een agressieve verkrachter dus. Hij mag op onbegeleid verlof, alleen is Nicoline het daar niet mee eens. Ze probeert met de sessies erachter te komen wat er in zijn hoofd omgaat. Alleen vat Idris dat heel anders op. Nicoline wil bewijzen dat hij iedereen naar de mond praat. Maar hoe gaat ze dat duidelijk maken. Ze moet ingrijpen voor hij echt vrij mag en weer verder gaat waar hij gestopt was.

Mening!
Ik heb wat vage films gezien, maar deze bereikt de top wel hoor. Ik weet niet zo goed welke mening ik over deze film heb. Het was een erg stille film, waar ik persoonlijk al niet heel veel van houd. Maar het lijkt mij wel heel moeilijk om te spelen als je weinig tekst hebt. Er gebeurd veel in de film en ook hele rare dingen. Wat is Nicoline haar persoonlijkheid, daar krijg je niet echt hoogte van. Ze speelt een soort van rollercoaster aan emoties zonder daar een context bij te hebben. Ik heb de film zaal dan ook met veel verwarring verlaten.
Door dat het voor mij een hele vage film was heb ik mijn aandacht er ook niet echt bij kunnen hebben. Nee ik zou deze film niet gauw nog een keer kijken, heb niks qua verhaal wat ik uit deze film kan halen.
Daarnaast vond ik Marwan wel echt een kei goede acteur, ik vind hem zoiezo een hele goede acteur in meerdere films die ik van hem gezien heb.
Carice van Houten vind ik niet perse een goede actrice en voor mijn gevoel heeft zij altijd een beetje vage rollen, of elke film die ik kijk van haar is vaag, dat kan natuurlijk ook. Maar nee ik ben geen fan van haar. Oeps….

Dit was dan alweer mijn mening over de film Instinct. Hebben jullie de film nou ook gezien, dan hoor ik graag jullie mening? Naast jullie mening hoor ik graag welke film jullie het meest vaag vonden die jullie uit gezien hebben. Laat het vooral weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: